Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vrouw en paard
22 juli 2018

Datingsite voor singles in paardenwereld

Nog op zoek naar de prins op het witte paard? Het zou zomaar een gat in de (paarden)markt kunnen zijn. Een nieuwe datingsite voor singles in de paardenwereld. Onlangs werd Paardpartner.nl gelanceerd tijdens -toeval bestaat niet- Horse Dating in Oosteind. 

Apart slag volk

“Voor paardenmensen waren er chatplatforms, maar een datingsite was er nog niet”, zeggen oprichters Daisy en Ilse. Oprichters Ilse Jespers en Daisy Plukkel bevestigen dat paardenmensen een “apart slag volk” zijn. “Ze kunnen over bijna niets anders praten. Alle tijd en geld gaan op aan het paard. Poetsen, rijden, eten, de stal… de avonden en de weekenden met de wedstrijden, alles staat in het teken van het paard.”

Prins op het witte paard

Terwijl Horse Dating draait om het koppelen van paardenliefhebbers aan het juiste paard, gaat het Paardpartner.nl juist om het koppelen van de paardenliefhebbers zelf. Het idee ontstond begin dit jaar bij Ilse Jespers, directeur van de Vereniging Eigen Paard. Mensen die iets met paarden hebben, brengen graag veel tijd door met de nobele dieren. En dan is het wel zo mooi om een partner te treffen die hetzelfde gevoel koestert. Mogelijk hebben 500.000 mensen in ons land iets met paarden. Maar ze kennen elkaar niet, terwijl het toch best een ons-kent-ons-wereldje is, aldus Jespers in een persverklaring.

Gat in de markt

De site werd vorige week gelanceerd en blijkt een gat in de (paarden)markt. Na de eerste week zijn er namelijk al 170 inschrijvingen van paardenliefhebbers die nu ook hun liefde met een mens willen delen. Jespers is trots op het aantal. “Dertig procent van hen is man. Hoe dat komt? In de paardenwereld zijn nu eenmaal meer vrouwen dan mannen.”  Paardpartner.nl kan helpen om die gewenste partner te vinden. De site werkt eenvoudig: vul je profiel in, plaats desgewenst foto’s en filmpjes en vermeld of je zelf een paard hebt. Kosten: een tientje per maand.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Zo maak je van iedere date een leuke date

Daten tijdens de intelligente lockdown was zo makkelijk nog niet, maar...

Lexa trapt datingseizoen af met nieuwe campagne: de Lexa Summer Journey

Lexa luidt het datingseizoen in met de lancering van een nieuwe...

Stress voor de ‘echte’ date bij bijna de helft van de 50+ singles

Bij 42% van de Nederlandse vijftig-plus singles zorgt deze onzekerheid over...

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles komen weer in actie!

Singles lijken met zicht op de nieuwe fase van de intelligente...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...