Datingsite voor rijke Nederlanders

Er zijn duizenden datingsites in Nederland. Het is daardoor niet gemakkelijk om een nieuwe datingsite te lanceren die in staat is om mensen aan te trekken. Enige tijd geleden werd de datingsite mooiemensen.com gelanceerd, en nu is er een dating site die zich richt op rijke mensen met een vermogen van minimaal een half miljoen. Het lijkt er echter op dat het hier om een grap gaat. De site rijkenederlanders.nl bevat weliswaar een registratie module, maar bevat verder weinig kenmerken die doen denken aan een datingsite. De domeinnaam werd deze maand geregistreerd, hetgeen doet vermoeden dat de site eerder deze maand bedacht is. Op de site lezen we dat rijke Nederlanders 70 euro per jaar moeten betalen voor lidmaatschap. Mooie mensen mogen zich echter gratis aanmelden, zodat er “wat te halen is” voor de rijke gebruikers van de site. Kortom: het lijkt een mooie stunt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten