singles gezond daten

Datingsite voor glutenvrije singles

Ben jij single, eet je glutenvrij en wil je over je dieetwensen keuvelen met je toekomstige liefde? Dan gaat er nu een wereld voor je open. Er is namelijk een nieuwe datingsite, speciaal voor singles die geen gluten eten.

‘Geniet van het leven met een GF single’ is de slogan van de website GlutenfreeSingles. Verder omschrijft de datingsite zich als volgt: “GlutenfreeSingles is voor dating, maar ook een netwerk- en informatieve site waarmee je je nooit alleen of ongemakkelijk hoeft te voelen omdat je glutenvrij bent.”

Ook mensen die al stralend gelukkig zijn met een andere GF, maar wel om een hobby verlegen zitten, kunnen op de site terecht.  Want: “Wij zijn een gastvrije plek waar mensen glutenvrije datingpartners, vrienden en activiteitengroepen kunnen vinden.” Klinkt gezellig.

Nederlandse glutenvrije daters moeten hun glutenvrije lover nog wel even zonder hulp van GlutenfreeSingles vinden, want de website is alleen nog toegankelijk voor Engelse vrijgezellen.

Bron: WTF

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.