Datingsite voor alleen lelijke mensen

Mensen die te mooi of te aantrekkelijk zijn, mogen zich niet inschrijven op TheUglyBugBall.co.uk. Deze site specialiseert zich namelijk in het koppelen van singles die niet gezegend zijn met een mooi uiterlijk. 

Succes
Volgens bedenker Howard James biedt zijn site lelijke of dikke mensen een service aan die ze erg nodig hebben. James is een rijke ondernemer uit Londen, hij richtte eerder al Forgetdinner.co.uk op, die koppelt mensen op zoek naar losse seksuele contacten. TheUglyBugBall blijkt ondertussen een succes te zijn, 1.500 mensen schreven zich al in sinds afgelopen maandag. De kandidaten worden eerst gescreend om er zeker van te zijn dat er geen aantrekkelijke mensen op terechtkomen.

Eerste en enige kans
“Het is een droevig feit dat de helft van het Verenigd Koninkrijk bestaat uit lelijke mensen, maar dat niemand er al aan gedacht heeft om een datingsite voor hen op te richten. Sommigen die zich besluiten in te schrijven zullen gematigd lelijk zijn, anderen eerder afgrijselijk. Het is niet omdat je er niet uit ziet als Kate Moss dat je niet kan liefhebben, we willen deze mensen hoop geven op het vinden van de ware liefde. De site is vaak hun eerste en enige kans om iemand van het andere geslacht te ontmoeten. Hierdoor kunnen singles die niet aantrekkelijk zijn ook daten zonder de angst belachelijk gemaakt te worden.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?