datingsite lelijke singles

Datingsite turnt lelijke singles om naar knappere versie

Geloof het of niet maar er is weer een nieuwe dating fenomeen opgedoken en wel een hele aparte. Mochten singles zich op de Amerikaanse datingsite Beautiful People eerder alleen inschrijven als ze uitermate knap waren, nu richten de makers zich op lelijke mensen.

Lelijk eendje

Ben je niet gezegend met een knappe toet? Nou sinds kort kunnen Amerikaanse singles die ronduit onaantrekkelijk zijn zich inschrijven bij de datingsite voor knappe mensen. Ze krijgen een training op maat om er aantrekkelijk uit te zien, de verbeterde versie van jezelf zeg maar. Er wordt nogal geschokt gereageerd op deze ontwikkeling, want kennelijk mag je niet meer zijn wie je bent.

Onaantrekkelijke mensen keuren

Leden van de datingsite worden aangesteld als ‘mentoren’ en zij hebben banen die variëren van stylist tot therapeut. Zij zijn de uitverkorenen om nieuwe onaantrekkelijke leden te keuren. Singles die zich hebben aangemeld voor de datingsite moeten eerst langs dit mentorpanel. Na goedkeuring krijgen de nieuwe leden een persoonlijke mentor die met hen aan de slag gaat.

Inschrijfgeld

Oprichter van de datingsite Greg Hodge is eerlijk over zijn nieuwste project. ‘Als singles door hun uiterlijk worden afgekeurd dan zie ik de dollars zo de deur uitlopen’ zegt hij. Maar liefst 7,5 miljoen mensen zijn zolang de site bestaat namelijk afgekeurd op hun uiterlijk.  Als dat inschrijfgeld loopt de datingsite natuurlijk mis en dat doet pijn in de portemonnee. De actie voor lelijke singles is nu nog gratis maar daar komt in de toekomst uiteraard verandering in.

Lelijke single adopteren

Na goedkeuring door het mentorpanel wordt je ‘geadopteerd’. Vervolgens ontfermen deze mentoren zich over je en krijg je allerhande tips en adviezen over het verbeteren van je uiterlijk en welke kleding het beste bij je past. Verder ontvangen ze tips over hoe ze zich tijdens een eerste date moeten gedragen. Inmiddels hebben 600 singles zich ingeschreven voor dit traject.

Wat vindt jij? Een goede ontwikkeling op de datingmarkt of zou het verboden moeten worden?

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.