eten en daten

Datingsite Smakelijk Daten en profiel

Ben je single en best happy. Maar wil je een partner waar je ook happy mee kan zijn? Ga eens kijken of je via een datingsite of een soort gelijk bureau tot een leuke afspraak kan komen. Welk bureau neem je daarvoor in de arm? Singlessite probeert jullie te helpen in deze keuze.

Datingsite Smakelijk Daten en profiel

Aan het woord

Mijn naam is Belinda Blokker en ik ben de eigenaar van Smakelijk Daten. Mijn grote drijfveer zijn alle hartverwarmende berichten die ik ontvang van de singles waarvoor ik iets regel; een leuke workshop, een gezellig etentje, een partner! Ook ik schaar me bij de happy singles. Rondkijkend of mijn toekomstige partner bij de bushalte staat. Aangezien ik tegenwoordig veelal biologisch eet en een Paleo-leefwijze volg, worden mijn kansen om Mr. Right bij de Appie tegen te komen heel klein, snif. Maar wie weet staat ie binnenkort bij de kippen op de Genneper Hoeve. Kunnen we meteen het eitje bij het ontbijt op bed regelen. Bloos!

Profiel

Het belangrijkste vind ik iemands drijfveer. Waar staat hij voor, waar leeft hij voor en wat vindt hij belangrijk.

Wat vertel je wel en wat niet?

Laat het verleden rusten.
Wees kort en bondig.
Vertel de waarheid!

Do’s en Don’ts in advertentie

Een goed gelijkende foto is een must.
Nette advertentie zonder spelfouten.
Een (h)eerlijke tekst.

Eerste date

Een afspraak niet bij een van jullie thuis, en dan het liefst ergens waar je iets kunt doen. En kunt praten. Bijvoorbeeld samen midgetgolfen, naar de Efteling, naar een museum.

Kledingtips of ander soort advies

Kleding waar je je zelf prettig in voelt en die jou reflecteert. In ieder geval schoon en lekker ruiken. Voor de dame niet al te ver weg van de locatie van haar keuze. Uiteraard niet afspreken met meerdere mensen.
Wees beleefd en aardig. Respectvol en sta open voor de ander. Goed luisteren en onthouden wat er gezegd wordt. Toon interesse!

Over jullie datingsite

Bij mij staan service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ik sta graag klaar om je te helpen met van alles en nog wat. Vraag maar!

Smakelijk Daten is niet echt een datingsite. Je kunt je gratis inschrijven en aangeven of je wil Speedmatchen, wil eten of een workshop wil volgen.

Boodschap aan onze lezers

Geniet van het leven en elkaar!

Wil je meer sfeer proeven van Smakelijk Daten, bezoek hun site.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.