Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
daten december coach
18 november 2013

Datingsite PARSHIP en profiel

Lang genoeg single en wil je de komende feestdagen graag met iemand doorbrengen, probeer dan eens hoe een datingsite jou daarin kan helpen. Welke datingsite kies je dan? Wij vroegen enkele datingsites hun gezicht te tonen door een medewerker aan het woord te laten.

Datingsite PARSHIP en profiel

Aan het woord:

Mijn naam is Femke van der Hoeven, 35 jaar en woon samen met 2 dochters en vriendlief in Amsterdam. Ik ben country manager bij PARSHIP en dus verantwoordelijk voor de Nederlandse tak van het bedrijf.

Profiel

De profielen die me bijblijven, zijn vaak creatief, met een enthousiaste toon geschreven en bevatten vaak een opmerkelijk dingetje: zoals een hobby die niet vaak voorkomt of een boek of film waar ik nog nooit van heb gehoord (en die ik dan wel even snel Google).

Advies voor maken profiel

Een absolute don’t is liegen over je lengte, gewicht, opleidingsniveau of status. Op deze manier schets je een beeld van jezelf die niet waarheidsgetrouw is. Hoe kan het, als jullie elkaar in real life zien, ooit gaan klikken? Soms wijkt het beeld dat iemand heeft geschetst, zo af van de werkelijkheid, dat een date niet weet hoe snel hij/zij weg moet komen. Zeg nou zelf, je vindt het zelf ook niet leuk als je bent voorgelogen door iemand met wie je op een date gaat.

Eerste date

Ik vind zelf wat gaan drinken in een cafe of een kopje koffie bij de Coffee Company drinken, een goede manier om een eerste indruk van iemand te krijgen. Ik zou zelf niet zo gauw uit eten gaan met iemand want als het niet leuk is, zit je nog best lang bij iemand aan tafel. Een bioscoop vind ik ook een slecht idee want je kunt niet met elkaar praten en elkaar aankijken.

Wandeling door de stad, lijkt me ook leuk. Want als het klikt, kun je ter plekke nog beslissen wat je nog meer gaat doen.

Kledingadvies of andere tip

Jezelf zijn is het allerbelangrijkste, dus trek kleding aan waar je je goed in voelt. Ik zou geen vriend of vriendin meenemen naar een eerste date, 3 is a crowd en zo leer je die ander nooit echt goed kennen omdat je waarschijnlijk meer bezig bent met je vriend of vriendin.

Heb je nog tips voor singles qua openingszinnen of flirtgedrag?

Ook hier geldt blijf jezelf en probeer niet leuker te zijn dan je bent. Als je geforceerd grapjes gaat maken, zijn ze meestal niet leuk (sorry).

Wat is er zo bijzonder aan jullie datingsite?

PARSHIP biedt meer dan een database met gegevens van singles. PARSHIP zorgt ervoor dat singles, na het afronden van een persoonlijkheidstest, in contact kunnen komen met singles die het best bij hen passen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 1 op de 3 leden vindt een relatie via PARSHIP. Daarbij zien we dat onze focus op transparantie en veiligheid zijn vruchten afwerpt: in een onderzoek naar klanttevredenheid zien we dat meer dan driekwart (77%) van onze leden PARSHIP ziet als serieus en betrouwbaar.

Laatste boodschap?

Ik hoop dat je gelukkig wordt (of blijft) in de liefde! En dat wij wellicht een handje kunnen helpen hierbij.

Wil je nog meer weten over PARSHIP, kijk dan eens op hun site.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Haar- en make-up tips voor een eerste date

Een goede eerste indruk is alles. Met deze haar- en make-up...

Langeafstandsrelatie; hoe werkt dat?

Je hoort er steeds vaker over; een relatie met iemand in...

5 tips voor een originele eerste date

Bij een eerste date denk je al snel aan het klassieke...

Te veel bliepjes op de smartphone

Het hoge bezit leidt tot een veelvuldig gebruik van de smartphone....

De beste keus voor een eerste date

Je bent al een tijd met iemand aan het praten, mailen,...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie