daten december coach

Datingsite PARSHIP en profiel

Lang genoeg single en wil je de komende feestdagen graag met iemand doorbrengen, probeer dan eens hoe een datingsite jou daarin kan helpen. Welke datingsite kies je dan? Wij vroegen enkele datingsites hun gezicht te tonen door een medewerker aan het woord te laten.

Datingsite PARSHIP en profiel

Aan het woord:

Mijn naam is Femke van der Hoeven, 35 jaar en woon samen met 2 dochters en vriendlief in Amsterdam. Ik ben country manager bij PARSHIP en dus verantwoordelijk voor de Nederlandse tak van het bedrijf.

Profiel

De profielen die me bijblijven, zijn vaak creatief, met een enthousiaste toon geschreven en bevatten vaak een opmerkelijk dingetje: zoals een hobby die niet vaak voorkomt of een boek of film waar ik nog nooit van heb gehoord (en die ik dan wel even snel Google).

Advies voor maken profiel

Een absolute don’t is liegen over je lengte, gewicht, opleidingsniveau of status. Op deze manier schets je een beeld van jezelf die niet waarheidsgetrouw is. Hoe kan het, als jullie elkaar in real life zien, ooit gaan klikken? Soms wijkt het beeld dat iemand heeft geschetst, zo af van de werkelijkheid, dat een date niet weet hoe snel hij/zij weg moet komen. Zeg nou zelf, je vindt het zelf ook niet leuk als je bent voorgelogen door iemand met wie je op een date gaat.

Eerste date

Ik vind zelf wat gaan drinken in een cafe of een kopje koffie bij de Coffee Company drinken, een goede manier om een eerste indruk van iemand te krijgen. Ik zou zelf niet zo gauw uit eten gaan met iemand want als het niet leuk is, zit je nog best lang bij iemand aan tafel. Een bioscoop vind ik ook een slecht idee want je kunt niet met elkaar praten en elkaar aankijken.

Wandeling door de stad, lijkt me ook leuk. Want als het klikt, kun je ter plekke nog beslissen wat je nog meer gaat doen.

Kledingadvies of andere tip

Jezelf zijn is het allerbelangrijkste, dus trek kleding aan waar je je goed in voelt. Ik zou geen vriend of vriendin meenemen naar een eerste date, 3 is a crowd en zo leer je die ander nooit echt goed kennen omdat je waarschijnlijk meer bezig bent met je vriend of vriendin.

Heb je nog tips voor singles qua openingszinnen of flirtgedrag?

Ook hier geldt blijf jezelf en probeer niet leuker te zijn dan je bent. Als je geforceerd grapjes gaat maken, zijn ze meestal niet leuk (sorry).

Wat is er zo bijzonder aan jullie datingsite?

PARSHIP biedt meer dan een database met gegevens van singles. PARSHIP zorgt ervoor dat singles, na het afronden van een persoonlijkheidstest, in contact kunnen komen met singles die het best bij hen passen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 1 op de 3 leden vindt een relatie via PARSHIP. Daarbij zien we dat onze focus op transparantie en veiligheid zijn vruchten afwerpt: in een onderzoek naar klanttevredenheid zien we dat meer dan driekwart (77%) van onze leden PARSHIP ziet als serieus en betrouwbaar.

Laatste boodschap?

Ik hoop dat je gelukkig wordt (of blijft) in de liefde! En dat wij wellicht een handje kunnen helpen hierbij.

Wil je nog meer weten over PARSHIP, kijk dan eens op hun site.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.