dumpen

Datingsite.. Match4me.nl.. en profiel

Wanneer jij als single je vertrouwen en toekomst in handen legt van een datingsite, lijkt het ons prettig te weten wie de personen achter de datingsite zijn. Die datingsite die jij bewust gekozen hebt of gaat kiezen. Een persoonlijke noot voor een meer persoonlijke benadering. 

Datingsite Match4me.nl en profiel

Aan het woord

Als eerste datingsite hebben we Match4Me bereid gevonden onze vragenlijst in te vullen. Dank daarvoor. Aan het woord is John Meuffels John is eigenaar en oprichter van zowel Match4me.nl en 50Plusmatch.nl. John is 44 jaar, is getrouwd en samen hebben ze een dochter.

Profiel

Het belangrijkste in een profielbeschrijving is dat je jezelf bent.  Gebruik vooral de tekstvelden om aan te geven wat je belangrijk vindt, wat je leuk vindt en ook wat je niet leuk vindt. Bij het invullen van je profiel zijn foto’s enorm belangrijk. Zorg voor voldoende foto’s die een goed beeld geven van jezelf en bijvoorbeeld je hobby’s.

Eerste date

De beste plek voor een eerste date is een café of andere uitgaansgelegenheid.  Plan ook voldoende tijd zodat je bijvoorbeeld samen kunt gaan eten als er een wederzijdse klik is. Je kunt ook samen iets gaan doen, bijvoorbeeld wandelen/fietsen/etc. Belangrijk bij een eerste date is dat je jezelf bent. Dus zorg ook voor kleding waarin je je prettig voelt. Als je dat prettig vindt kun je een vriend of vriendin laten weten dat je een date hebt. Zoek altijd aanknopingspunten als je een bericht stuurt naar een ander lid.

Over jullie datingsite

In eerste instantie helpen wij al onze leden via de website, meestal reageren we binnen 2 – 3 uur. Als het nodig is helpen we mensen ook telefonisch. Wij zijn ook elke dinsdag middag telefonisch bereikbaar. In totaal werken we met een team van 6 mensen. Deze medewerkers houden zich bezig met de controle van alle profielen en foto’s en de klantenservice.

Speciaal aan ons is dat wij ons richten op een specifieke doelgroep, namelijk hoger opgeleiden of 50-plussers. Je komt dus alleen leden tegen die bij je eigen levensstijl passen. Wij zijn lid van Thuiswinkel.org, dus dan is daten veilig en vertrouwd. We verzorgen ook daten onderweg met webap. We hebben een snelle en bekroonde klantenservice.

Boodschap aan onze lezers

Geniet van je datingtijd!

Op de site van Match4me kun je nog meer over deze datingsite te weten komen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.