Datingsite Lexa.nl op zoek naar het leukste datingverhaal van Nederland

Datingsite Lexa.nl gaat  de komende weken op zoek naar het leukste datingverhaal van Nederland. Lexa.nl verwacht eind oktober haar 10.000ste succesverhaal van 2010 te bereiken. Een mooie aanleiding om het leukste verhaal te belonen. Een deskundige jury onder leiding van schrijfster Susan Smit kiest het winnende verhaal. Een verzameling van de leukste verhalen verschijnt uiteindelijk in boekvorm.

Stefan van den Berg, managing director Lexa.nl:  ‘Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat onze site 234 succesverhalen per week oplevert en eind oktober verwachten we ons 10.000ste succesverhaal van dit jaar. Dat zijn cijfers waar we erg trots op zijn. Het is voor ons tevens het bewijs dat Lexa.nl ook echt werkt.’

Leukste datingverhalen online insturen

Op leukstedatingverhaal.lexa.nl kan iedereen zijn of haar leukste datingverhaal kwijt. Van verhalen over een romantische en originele eerste date tot aan een huwelijksaanzoek. De jury bestaat uit schrijfster Susan Smit, datingdeskundige Rhijja Jansen en Stefan van den Berg van Lexa.nl. Susan kan met haar ervaring als schrijfster beoordelen waar een goed verhaal aan moet voldoen en of het interessant is voor in een boek. De winnaar wint een unieke prijs voor twee personen: een 5-stedentrip naar de vijf meest romantische steden van Europa.

Online dating bracht buren samen
Inspirerende voorbeelden van datingverhalen zijn er genoeg. Bijvoorbeeld het verhaal van twee mensen die elkaar voor het eerst online ontmoetten en als buren al jaren naast elkaar bleken te wonen. En het verhaal waarbij een restaurant tot maar liefst 04.00 uur in de ochtend open bleef, om twee geliefden genoeg tijd te gunnen elkaar beter te leren kennen. Of het verhaal van twee jonge mensen die een woonafstand van ruim 200 kilometer voor lief namen en er twee uur reistijd voor over hadden om elkaar wekelijks te zien. Tenslotte het verhaal van twee exen. Na een scheiding kwamen ze elkaar weer na jaren online tegen en raakten ze opnieuw verliefd. 

Begin november zal Susan Smit samen met haar medejuryleden bekend maken welk datingverhaal de titel ‘Leukste Datingverhaal 2010’ verdient.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?