Datingsite introduceert liefdesmeter op Hyves

De meeste langdurige relaties ontstaan via een introductie van een vriend of vriendin bij diens vrienden en kennissen. En met het steeds belangrijker worden van de sociale netwerksites als Hyves, wordt dit netwerk steeds overzichtelijker en beter in kaart gebracht. Ergens tussen deze vrienden van vrienden bevindt zich dus waarschijnlijk jouw toekomstige grote liefde. Om je bij deze zoektocht wat te helpen lanceerde datingsite Paiq een Gadget op Hyves: de Flirt-O-Meter.

Een eigenzinnig en leuk speeltje waarmee de Hyver kan bekijken hoe goed diens vrienden bij elkaar, of bij hem of haar passen. Nu eens niet door middel van een smsje met de voornamen naar een viercijferig telefoonnummer, want de scores van de Flirt-O-Meter worden bepaald op basis van de kennis die het geavanceerde zelflerende matchingsysteem van Paiq in de afgelopen jaren heeft opgedaan. Met informatie over het al dan niet bij elkaar passen van honderdduizenden gemaakte koppels, heeft het systeem ondertussen behoorlijk in kaart welke karaktertrekken en levenswijzen juist wel of niet voor de juiste klik zorgen.

Middels de Flirt-O-Meter is het nu voor Hyvers mogelijk om deze intelligente technologie in te zetten en met een paar drukken op de knop hun hele vriendenlijst aan elkaar en zichzelf te laten koppelen. Zo wordt het voor Hyvers die nog single zijn mogelijk om snel te zien wie goed bij hem of haar past, of kan de niet-single Hyver nog eens bekijken hoe hij of zij in de markt ligt. Met zo’n 2000 nieuwe aanmeldingen per dag sinds de lancering, worden ondertussen al veel Hyvers ondersteund in hun zoektocht naar de liefde van hun leven. Voor niet-zoekenden is het in ieder geval een leuk speeltje om misschien zelfs wat vrienden van je aan elkaar te koppelen en de cupido uit te hangen. Meer informatie kun je vinden op Flirt-O-Meter en Paiq.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten