de juiste date vinden

Datingsite..Ilse Relatiebemiddeling..en profiel

Ben je single en ben je eigenlijk wel toe aan een maatje, dan kun je daarbij hulp inschakelen van professionals. Wie zijn de mensen die jou daarbij kunnen helpen? Hoe doen ze dat? Wij proberen wij iets meer persoonlijks te weten te komen van een datingsite.

Datingsite Ilse Relatiebemiddeling en profiel

Aan het woord:

Ilse neemt het woord. Zij heeft inmiddels haar naam verbonden aan het grootste relatiebemiddelingsbureau voor hogeropgeleiden, Ilse Relatiebemiddeling. Haar bureau bestaat al meer dan 12,5 jaar en zelf helpt ze singles al jaren. Hoewel Ilse nu de directie voert, is zij nauw betrokken bij de bemiddeling. Vooral het bieden van een ander perspectief op potentiële partners vindt Ilse inspirerend. “Liefde is mijn passie, relatie mijn hobby en in alles opereer ik vanuit de gedachte dat het betere de vijand is van het goede”.

Profiel

Belangrijk in de presentatie is het prikkelen van de aandacht zonder dat je daarbij nadrukkelijk en overvloedig wordt. Vaak willen mensen de indruk wekken dat ze het prima redden alleen, maar dat ze het met iemand leuker vinden. Ze benadrukken hun zelfstandigheid zo sterk, dat het tegenovergestelde gevoel ontstaat. “Het is de kunst om iemand een indruk van jezelf te geven, geen blauwdruk”.

Advies voor maken profiel

Probeer je presentatie toegankelijk te maken, waarbij een enkele uniciteit meer moet zeggen dan vele woorden. Bedenk goed wat je met taal kunt zeggen en hoe de ontvanger dat kan opvatten. Wat voor de één hartelijk en grappig is, is voor de ander terughoudend en flauw.

Wat wel wat niet in een profiel

Do make an impression! But do not make a list!

Eerste date

Een date ontstaan uit bemiddeling vraagt om andere omstandigheden dan een spontane date. Zo is het af te raden om tijdens een eerste date uiteten te gaan of urenlang samen te blijven. Ga liever met elkaar een theetje drinken in het park, of een koffietje op het strand, loop een uurtje langs een muur van schilderijen of maak een ommetje om sculpturen. Een drankje in combinatie met een kleine activiteit. Niet het toppunt van romantiek maar vaak wel een begin van iets moois.

Advies over kleding

Je kent zelf de manier waarop je je prettig voelt. Dat is dan ook de manier om te volgen.

Heb je nog tips voor singles qua openingszinnen of flirtgedrag?

Alsjeblieft zeg …

Wat is er zo bijzonder aan jullie datingsite?

Ilse Relatiebemiddeling is al meer dan 12,5 jaar succesvol voor hogeropgeleide singles tussen de 27 en 72 jaar. Wij werken met een persoonlijkheidstest die wordt geanalyseerd door onze consulenten, allen psycholoog NIP. Wij helpen je van jezelf te (gaan) houden en de stap te zetten dat ook van een ander te kunnen doen.

Laatste boodschap?

Ofschoon liefde voor en van iedereen moet zijn, is het voor een duurzame relatie best fijn een beetje hulp te krijgen.

Is je interesse gewekt, neem eens een kijkje op de site van IlseRelatiebemiddeling.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam