datingsite

Datingsite e-Matching komt met videochat voor first dates

Veel singles zitten door de coronacrisis noodgedwongen thuis en de behoefte aan contact is daardoor extra groot. Face-to-face afspreken zit er voorlopig nog niet in, daarom heeft datingsite e-Matching.nl voor haar leden vanaf vandaag videochat beschikbaar gemaakt.

Contact leggen singles

“De grote behoefte aan contact zorgt voor veel datingsites voor meer activiteit, ook bij ons”, vertelt Jasper Jan de Konink, mede-oprichter van e-Matching.nl. “Maar een contact leggen zonder dat je elkaar kunt ontmoeten, dat blijft behelpen. Het is lastig voor singles om de eerste date uit te moeten stellen vanwege de coronamaatregelen.”

Videochatten

Om die nood te lenigen is het op e-Matching.nl nu mogelijk om te videochatten met elkaar. Leden kunnen elkaar zo al een keer ‘ontmoeten’ en hoeven hun eerste date dus niet meer uit te stellen tot na 28 april (of later als de maatregelen verlengd worden).

Face tot Face

De Konink: “Een videochat zal een echte date niet helemaal kunnen vervangen. Maar door de interactie kan men al wel een betere inschatting maken of er sowieso een match in zit, en of een face-to-face ontmoeting überhaupt zin heeft.”

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam