first dates op tv

Datingpiek in januari: 76% meer singles maken datingprofiel aan

Move over Blue Monday, Love Sunday staat voor de deur! In tegenstelling tot wat velen denken zijn de hoogtijdagen op dating apps niet rondom Valentijnsdag of de zinderende zomerdagen. Maar juist na de -soms wat eenzame- kerstdagen, gevuld met familie die maar blijft vragen naar je relatiestatus. Namelijk aan het begin van het nieuwe jaar in januari. Met de ultieme piek op de eerste zondag van de maand: 5 januari is the right time to date!

Liefdevolle start 2020 

De dag na kerst, 27 december, gaan Nederlandse singles massaal op zoek. Singles staan in de startblokken om hun liefdevolle voornemens voor 2020 direct in de praktijk brengen. Op naar een liefdevol 2020!

  • Volgens de statistieken van Lexa was het aantal registraties in de app op 5 januari 2019 +76% vergeleken met andere dagen
  • Het spitsuur op die dag ligt rond 10 uur ‘s avonds, vlak voor bedtijd dus!
  • Het aantal berichten uitgewisseld door singles die dag is +66% vergeleken met andere dagen. Op Valentijnsdag worden er maar +4% berichten verstuurd vergeleken met andere dagen
  • Er worden die dag +44% profielen bekeken vergeleken met andere dagen, grote kans dat die knapperd jouw profiel ook tegenkomt!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam