breadcrumbing datingtrend

Datingfenomeen: breadcrumbing

Begeef jij je als single al een tijdje in de wereld van het online daten? Dan heb je misschien al kennisgemaakt met de nieuwste trend. Het is er trouwens wel eentje waar je je beter maar verre van kunt houden, mits je hetzelfde wilt uiteraard…

Lokaas

Na ‘ghosting’ (wanneer je date na intensief constant plotseling van de radar verdwijnt) is nu het fenomeen ‘breadcrumbing’ neergestreken in de date scene. Volgens online woordenboek Urban Dictionary betekent breadcrumbing ‘het versturen van berichtjes met een flirterige toon, die voor jou heel vrijblijvend zijn, in de hoop dat je een sekspartner kan lokken. En daar wil je dan eigenlijk niet echt serieuze moeite voor doen’.

Kruimeltje hier, kruimeltje daar

Het werkt dus als volgt: af en toe krijg je een berichtje van die persoon in kwestie, wat ervoor zorgt dat je nét genoeg interesse in die persoon houdt, maar ook niet denkt dat ook maar in de richting van een relatie kan komen. Op het moment dat de broodkruimelaar denkt dat jij de interesse zal gaan verliezen door het ‘weinige’ contact, laat hij/zij een ‘broodkruimeltje’ vallen waardoor je weer wordt meegezogen in het hele (kat en muis) spelletje. Goed om te weten!

Bron: Glamour

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam