drank seks sterrenbeeld

Datingfair: raakvlak van twee werelden

Dating neemt een grote vlucht. Nog niet zo lang geleden had dating de reputatie van een maatschappelijk randverschijnsel voor gescheiden mensen met kinderen of voor ‘moeilijke gevallen’. Inmiddels is dating echter uitgegroeid tot een aanzienlijk maatschappelijk fenomeen met vele aanbieders, een toenemende acceptatie als lifestyle en verschillende doelgroepen en aandachtsgebieden.

Ook de media draagt daar aan bij met programma’s als ‘Boer zoekt vrouw’ en ‘First date’. Dating als fenomeen geniet een toenemende populariteit. En een ding is duidelijk; dating is here to stay!

DatingFair.nl

DatingFair is een nieuw en vernieuwend evenement waarin alle aspecten van dating samenkomen, zodat mensen die willen gaan daten of al daten, met one-stop-shopping hun datingavontuur kunnen beginnen of verbeteren. DatingFair biedt alle aspecten aan die een rol spelen rondom daten. Dus producten om jezelf aantrekkelijker te presenteren, maar ook datingdiensten om je persoonlijkheid aantrekkelijker te maken. En natuurlijk niet te vergeten dating zelf met verschillende formules zoals Mix&Match, Dance&Date, Lounge&Talk en Speed&Date.

DatingFair is uniek om twee redenen

Ten eerste is DatingFair uniek omdat dit de eerste en enige datingbeurs is in Nederland (en mogelijk zelfs in Europa). Ten tweede is DatingFair uniek door het aangeboden programma. DatingFair is een evenement waar twee werelden samenkomen. De buitenwereld van uiterlijkheden zoals kleding, uiterlijke verzorging, geur, fysieke conditie en je persoonlijke presentatie. En de binnenwereld van je zelfbeeld, zelfvertrouwen, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, de vaardigheid om contact te leggen en te onderhouden. Daten is immers een activiteit waar deze beide werelden samenkomen. Kortom: `hoe je er uit ziet, hoe je overkomt en wie je eigenlijk bent`. DatingFair biedt ‘Het complete daten. Voor echte mensen voor echte matches’.

Daten als raakvlak van twee werelden

Daten is meer dan alleen met anderen in contact komen. Er is immers een verschil tussen iemand ontmoeten en vervolgens een contact of relatie in stand houden. Bij daten is de buitenwereld van het uiterlijk belangrijk. Maar de binnenwereld van je persoonlijkheid is minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker. Opvallend veel mensen lopen onnodig met een negatief zelfbeeld rond met alle gevolgen van dien voor het vinden van een partner.

Aantrekkelijke combi

Daarom biedt DatingFair een unieke en aantrekkelijke combinatie van zowel datingproducten als datingdiensten om beide aspecten van het daten in een veilige ambiance aan bod te laten komen. Dus niet alleen mooie schoenen en witte tanden, maar ook een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen en lef bijvoorbeeld. En niet alleen hulp bij afvallen of fit worden, maar ook hulp bij het vergroten van jouw eigenwaarde. Alles wat nodig is om je dating-avonturen succesvoller te maken en als persoon te kunnen groeien.

Relatie

Ook voor mensen die al een date of relatie(s) hebben, is DatingFair interessant. DatingFair beidt naast aantrekkelijke producten immers ook diensten waarmee je jouw bestaande date of relatie(s) kunt onderhouden. En hoe je jezelf kunt verbeteren, en daarmee dus ook je relatie(s)! Het motto van DatingFair op 20 & 21 juni 2015 is niet voor niets; het complete daten..

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland