drank seks sterrenbeeld

Datingfair: raakvlak van twee werelden

Dating neemt een grote vlucht. Nog niet zo lang geleden had dating de reputatie van een maatschappelijk randverschijnsel voor gescheiden mensen met kinderen of voor ‘moeilijke gevallen’. Inmiddels is dating echter uitgegroeid tot een aanzienlijk maatschappelijk fenomeen met vele aanbieders, een toenemende acceptatie als lifestyle en verschillende doelgroepen en aandachtsgebieden.

Ook de media draagt daar aan bij met programma’s als ‘Boer zoekt vrouw’ en ‘First date’. Dating als fenomeen geniet een toenemende populariteit. En een ding is duidelijk; dating is here to stay!

DatingFair.nl

DatingFair is een nieuw en vernieuwend evenement waarin alle aspecten van dating samenkomen, zodat mensen die willen gaan daten of al daten, met one-stop-shopping hun datingavontuur kunnen beginnen of verbeteren. DatingFair biedt alle aspecten aan die een rol spelen rondom daten. Dus producten om jezelf aantrekkelijker te presenteren, maar ook datingdiensten om je persoonlijkheid aantrekkelijker te maken. En natuurlijk niet te vergeten dating zelf met verschillende formules zoals Mix&Match, Dance&Date, Lounge&Talk en Speed&Date.

DatingFair is uniek om twee redenen

Ten eerste is DatingFair uniek omdat dit de eerste en enige datingbeurs is in Nederland (en mogelijk zelfs in Europa). Ten tweede is DatingFair uniek door het aangeboden programma. DatingFair is een evenement waar twee werelden samenkomen. De buitenwereld van uiterlijkheden zoals kleding, uiterlijke verzorging, geur, fysieke conditie en je persoonlijke presentatie. En de binnenwereld van je zelfbeeld, zelfvertrouwen, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, de vaardigheid om contact te leggen en te onderhouden. Daten is immers een activiteit waar deze beide werelden samenkomen. Kortom: `hoe je er uit ziet, hoe je overkomt en wie je eigenlijk bent`. DatingFair biedt ‘Het complete daten. Voor echte mensen voor echte matches’.

Daten als raakvlak van twee werelden

Daten is meer dan alleen met anderen in contact komen. Er is immers een verschil tussen iemand ontmoeten en vervolgens een contact of relatie in stand houden. Bij daten is de buitenwereld van het uiterlijk belangrijk. Maar de binnenwereld van je persoonlijkheid is minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker. Opvallend veel mensen lopen onnodig met een negatief zelfbeeld rond met alle gevolgen van dien voor het vinden van een partner.

Aantrekkelijke combi

Daarom biedt DatingFair een unieke en aantrekkelijke combinatie van zowel datingproducten als datingdiensten om beide aspecten van het daten in een veilige ambiance aan bod te laten komen. Dus niet alleen mooie schoenen en witte tanden, maar ook een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen en lef bijvoorbeeld. En niet alleen hulp bij afvallen of fit worden, maar ook hulp bij het vergroten van jouw eigenwaarde. Alles wat nodig is om je dating-avonturen succesvoller te maken en als persoon te kunnen groeien.

Relatie

Ook voor mensen die al een date of relatie(s) hebben, is DatingFair interessant. DatingFair beidt naast aantrekkelijke producten immers ook diensten waarmee je jouw bestaande date of relatie(s) kunt onderhouden. En hoe je jezelf kunt verbeteren, en daarmee dus ook je relatie(s)! Het motto van DatingFair op 20 & 21 juni 2015 is niet voor niets; het complete daten..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam