drank seks sterrenbeeld

Datingfair: datingavontuur met duizenden singles

DatingFair is een nieuw en vernieuwend evenement waarin alle aspecten van dating samenkomen, zodat mensen die willen gaan daten met one-stop- shopping hun datingavontuur kunnen beginnen of verbeteren.

Echte matches

Online daten is al snel anoniem en kent vele obstakels. Vaak worden online-daters geconfronteerd met ‘te mooie‘ profielen en halve of hele onwaarheden over uiterlijk of leeftijd. DatingFair biedt echte (offline) ontmoetingen in een inspirerende omgeving vol met bruisende activiteiten. Dus gelegenheden waar de ontmoeting van face-to-face met de persoon zelf centraal staat en niet met zijn of haar digitale afspiegeling. DatingFair biedt het ‘complete daten voor echte mensen voor echte matches’.

Is DatingFair iets voor mij?

Ja, als je zin hebt in een datingavontuur met keuze uit duizenden singles! Want op DatingFair komen duizenden echte singles om in het echt ontmoet te worden. DatingFair biedt een unieke en veilige manier om bij dating het nuttige (beter worden in daten) met het aangename (iemand ontmoeten die bij je past) te combineren.

Aantrekkelijke adviezen

Er wordt aandacht geschonken aan alle aspecten die van belang zijn bij het vinden van een match (of misschien om een bestaande relatie nog leuker te maken!). Zo vind je er aantrekkelijke producten, van een nieuwe geur of outfit, tot styling-adviezen voor een complete make-over.

Daarnaast kan je je datingpersoonlijkheid in z’n geheel verbeteren als je dat wilt. Wat dacht je van presentaties en workshops over daten en relaties, personal coaching, hypnose of NLP? En natuurlijk wordt er gedate:  speed&daten, mix&match, loung&talk en dance&date. Laat je kans niet voorbijgaan om het complete daten in deze geweldige ambiance te ontdekken en te ervaren!

Wanneer Datingfair

Op 20 & 21 juni 2015 vindt in Hal 5 (High Five) van de Jaarbeurs in Utrecht de eerste DatingFair plaats. Beide dagen is DatingFair voor bezoekers geopend vanaf 11:00 uur tot 18:00 uur. Laat je kans niet voorbijgaan om het complete daten in deze geweldige ambiance te ontdekken en te ervaren!

DatingFair: voor het complete daten voor echte mensen voor echte matches.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag