Datingcoach helpt singles teleurstellingen te voorkomen

De meeste singles beginnen onvoorbereid aan het internetdaten en worden daardoor onnodig teleurgesteld. Dat concludeert datingcoach Denise Janmaat. Daarom introduceert zij de eerste E-cursus over internetdaten. In de gratis E-cursus worden alle aspecten van het internetdaten belicht en krijgt de single veel informatie en handige tips.

Dat internetdaten meer is dan ‘even een paar regels tekst en een fotootje op internet zetten’, heeft menige single inmiddels ontdekt. Zo vanzelf gaat het allemaal niet. In haar coachingsgesprekken met datende singles merkt Denise Janmaat dat zij onnodig gedemotiveerd raken door bijvoorbeeld een afwijzing op een contactverzoek. Of door een date die niet komt opdagen bij de afspraak. “Dat is te voorkomen door jezelf het internetdaten goed eigen te maken”, zo vertelt de ervaren datingcoach.

Net zoals je traint voor een marathon of een opleiding volgt voor een betere baan, zo word je ook succesvol in daten als je weet hóe je dat het beste kunt doen. Welke datingsite past het beste bij je, hoe kun je je privacy beschermen, wat schrijf je wel en niet in je profiel, zet je een foto erbij en zo ja, welke? En: hoe zoek je uit de vele kandidaten de single die bij je past, hoe benader je die en hoe ga je verder? Allemaal onderwerpen die in de gratis E-cursus aan bod komen.

Wie zich inschrijft, ontvangt om de dag een nieuw deel van de tiendelige cursus in zijn of haar mailbox. Vol informatie en handige tips; direct toe te passen tijdens het daten.

Meer informatie lezen en inschrijven kan via de banner op www.tipsvoordaten.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?