Datingbureau voor singles binnen de ring: net als in de kroeg

Hoogopgeleide single Amsterdammers tussen de dertig en de vijftig jaar die een serieuze relatie willen met een dito stadgenoot, kunnen sinds kort terecht bij datingbureau Cross That Bridge. Het bureau, dat niet werkt met internetdaten, is uitsluitend bedoeld voor deze doelgroep, zegt oprichter Pauline Plokker (35).

”Amsterdammers willen vooral binnen de stad daten, het liefst zelfs binnen de ring. Mensen uit deze groep hebben drukke banen en willen niet reizen om iemand te ontmoeten, want dat kost tijd.” Die constatering, plus haar eigen ervaringen als single en die van alleenstaande vrienden, brachten haar tot het oprichten van een bureau exclusief voor Amsterdammers.

Plokker, die vroeger in de zakelijke bemiddeling zat, werkt niet met standaardprofielen, computermatching en foto’s. Wie zich inschrijft, moet eerst door een selectieprocedure. Voorafgaand aan een date krijgt de single geen foto te zien en slechts minimale informatie over de hoogopgeleide Amsterdammer in kwestie – een blind date dus. ”Zo’n profiel en foto scheppen verwachtingen. Wanneer je de per-soon in het echt ziet, ga je toch kijken of die verwachtingen kloppen – terwijl je, als je iemand in de kroeg of op een huwelijk ontmoet, begint met een praatje, zonder verwachtingen.” Lees verder..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?