daten december coach

Datingbedrog

Zoals in elke business bestaan er ook in de datingwereld nogal wat onbetrouwbare sites en instanties die zich niet inspannen om jou aan een leuke date te helpen maar om enkel hun beurs te vullen.

Helaas zijn er nogal altijd singles die hier met beide voeten intrappen. Om vervolgens zeer bedrogen en ettelijke euro’s lichter uit te komen. Onderstaande sites richten zich erop om dit soort praktijken aan de kaak te stellen. Neem er eens een kijkje voordat je je ergens inschrijft of als je twijfels hebt over de betrouwbaarheid van een datingsite of andere relatie bureau’s.

Waar voor je geld bij relatiebemiddeling?

Uiteindelijk is het heel persoonlijk. Waar de een alleen maar teleurstellingen te verwerken krijgt treft de ander zijn of haar partner voor het leven. Als je voor een relatiebemiddelingsbureau kiest kijk dan in ieder geval of deze is aangesloten bij een erkende overkoepelende instantie. Bij geschillen of ontevredenheid kun je dan terecht bij de geschillencommissie. Onderstaande links helpen je op weg een betrouwbaar relatiebureau te vinden.

AVR Keurmerk relatiebemiddeling
Branchevereniging Erkende Relatiebureaus (BER)

Nieuwe relatie, waar te beginnen?
Stel, je bent serieus op zoek naar een nieuwe relatie, contact of liefde in je leven. Maar door het enorme aanbod weet je niet goed waar te beginnen? Het AVR geeft je een overzicht van betrouwbare organisaties op het gebied van relatievorming.

Informatie over datingbedrog:
Fakerslijst
Datingbedrog
Allesoverdating
Oplichters

Slachtoffer van een fake datingsite? Schakel de politie in!

Ondanks al je goede bedoelingen toch opgelicht door een onbetrouwbare datingsite? Je geld zal je misschien niet direct terug zien, en de deuk die je ego heeft opgelopen is ook niet zomaar verdwenen, maar je kunt wel actie ondernemen tegen deze oplichters. Met hulp van datingbedrog kun je aangifte doen om ervoor te zorgen dat andere argeloze singles niet met dezelfde ellende komen te zitten als jij. Via de website kun je contact met ze opnemen.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.