datingapp spek

Datingapp voor spek-lovers: Sizzle

Kijk je reikhalzend uit naar een stevig ontbijtje in het weekend en hoort daar voor jou een lekker gebakken ei met wat spek bij? Gruwel je van de gedachte om vegetarisch te moeten eten, laat staan iemand te daten die niet van spek houdt, dan hebben een grappig nieuwtje voor je!

Datingapp Sizzl

Als echte spekliefhebber date je idealiter natuurlijk met iemand die jouw bakkunsten op zondagochtend na een fijne nacht wel kan waarderen! Zeker als jullie beiden nogal wat calorieën hebben verbrand dan is het fijn om te kunnen genieten van een eitje met gebakken spek. Uiteraard op dezelfde manier gebakken…  Daarom is er een nieuwe datingapp op de markt met de toepasselijke naam Sizzl.

Spek eten op dezelfde manier

Het idee is simpel: mensen die hun spek graag op dezelfde manier eten, krijgen de kans om een connectie te maken. Nadat je een paar vragen beantwoordt over je spekgewoontes – ‘welk soort spek is jouw favoriet?’ of ‘hoe moet jouw spek gebakken zijn?’ – zoekt de app potentiële matchen voor je uit. Daarna werkt het geheel een beetje zoals Tinder, maar dan met een vast onderwerp om het gesprek te starten. Eigenlijk is het net zoiets als de kat op het spek binden 😉 Have fun!

crispydate

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam