datingapp spek

Datingapp voor spek-lovers: Sizzle

Kijk je reikhalzend uit naar een stevig ontbijtje in het weekend en hoort daar voor jou een lekker gebakken ei met wat spek bij? Gruwel je van de gedachte om vegetarisch te moeten eten, laat staan iemand te daten die niet van spek houdt, dan hebben een grappig nieuwtje voor je!

Datingapp Sizzl

Als echte spekliefhebber date je idealiter natuurlijk met iemand die jouw bakkunsten op zondagochtend na een fijne nacht wel kan waarderen! Zeker als jullie beiden nogal wat calorieën hebben verbrand dan is het fijn om te kunnen genieten van een eitje met gebakken spek. Uiteraard op dezelfde manier gebakken…  Daarom is er een nieuwe datingapp op de markt met de toepasselijke naam Sizzl.

Spek eten op dezelfde manier

Het idee is simpel: mensen die hun spek graag op dezelfde manier eten, krijgen de kans om een connectie te maken. Nadat je een paar vragen beantwoordt over je spekgewoontes – ‘welk soort spek is jouw favoriet?’ of ‘hoe moet jouw spek gebakken zijn?’ – zoekt de app potentiële matchen voor je uit. Daarna werkt het geheel een beetje zoals Tinder, maar dan met een vast onderwerp om het gesprek te starten. Eigenlijk is het net zoiets als de kat op het spek binden 😉 Have fun!

crispydate

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.