vaderdag sexy papa

Datingapp Tinder groeit naar 10 miljoen matches per dag

Tinder blijft onverminderd populair. Per dag worden inmiddels 750 miljoen profielen bekeken en vinden er 10 miljoen ‘matches’ plaats. Dat laat de oprichter en ceo van Tinder, Sean Rad, weten tijdens een toespraak op Upfront Summit.

In december ging het nog slechts om 5 miljoen matches per dag en in juli maakte Tinder bekend dat er in totaal 75 miljoen stellen gekoppeld waren. Een aantal dat nu in ruim een week wordt gehaald.

Ook het aantal bekeken profielen stijgt hard. In november vertelde Rad nog dat er per dag 450 miljoen mensen bekeken werden in de populaire datingapp. Nu zijn dat er dus al 750 miljoen. Hoeveel gebruikers Tinder heeft, maakt Rad niet bekend.

Op Tinder worden gebruikers aan elkaar gekoppeld op basis van likes voor foto’s.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam