vaderdag sexy papa

Datingapp Tinder groeit naar 10 miljoen matches per dag

Tinder blijft onverminderd populair. Per dag worden inmiddels 750 miljoen profielen bekeken en vinden er 10 miljoen ‘matches’ plaats. Dat laat de oprichter en ceo van Tinder, Sean Rad, weten tijdens een toespraak op Upfront Summit.

In december ging het nog slechts om 5 miljoen matches per dag en in juli maakte Tinder bekend dat er in totaal 75 miljoen stellen gekoppeld waren. Een aantal dat nu in ruim een week wordt gehaald.

Ook het aantal bekeken profielen stijgt hard. In november vertelde Rad nog dat er per dag 450 miljoen mensen bekeken werden in de populaire datingapp. Nu zijn dat er dus al 750 miljoen. Hoeveel gebruikers Tinder heeft, maakt Rad niet bekend.

Op Tinder worden gebruikers aan elkaar gekoppeld op basis van likes voor foto’s.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.