mooie vruchtbare vrouwen

Datingapp The Inner Circle: niet voor de elite

Op datingapp The Inner Circle kom je enkel singles tegen die succesvol, hoogopgeleid en ‘mooi’ zijn. Alhoewel dit niet (volledig) naar waarheid is, staat de The Inner Circle zo bij sommigen wel bekend. The Inner Circle wil deze misvatting tackelen: het platform is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar serieuze liefde. Nog steeds strenge eisen? Ja. Alleen voor de elite? Nee.

 

Wat gebeurt er dan wél bij het aanmelden?

De meest voorkomende misvatting is dat singles worden geselecteerd op hun uiterlijk. Er wordt wel naar foto’s gekeken die je aan je profiel toevoegt, maar dan enkel om te bepalen of je wel echt opzoek bent naar een serieuze relatie. Sta je met een ontbloot bovenlijf op je profielfoto? Grote kans dat je dan niet de datingapp gaat gebruiken met the right intentions en niet toegelaten wordt. Ook worden aanmeldingen gescreend op duidelijke foto’s – verstop je jezelf bijvoorbeeld achter een zonnebril en hoed – en kwaliteit, zodat leden een zo’n realistisch mogelijk beeld krijgen van hun potentiële matches. Daarnaast doet je opleidingsniveau er ook niet zoveel toe. Wat The Inner Circle wel doet is kijken naar je baan en ambitieniveau. Zo streeft de app naar optimale veiligheid én om enkel singles met een stabiele basis en serieuze potentie op liefde bijeen te brengen. Niet voor een snelle hook-up. Met deze koppelformule werden al talloze singles gevormd tot stelletjes, echtgenoten en kruipen er zelfs The Inner Circle baby’s rond.

 

Online meets offline

De missie van The Inner Circle is om alleen singles te verbinden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. In plaats van het aantal singles die gebruik maken van de app, baseert het team succes dan ook op het samenbrengen van deze personen; het uitwisselen van telefoonnummers, afspreken om te daten, of elkaar ontmoeten tijdens een van de evenementen die maandelijks wereldwijd worden georganiseerd. Leden worden constant gestimuleerd om een connectie te maken in het ‘echte’ leven. Zo wordt binnenkort de functie geïntegreerd waar een gesprek starten met enkel ‘hi’ niet meer mag en kunnen leden op korte termijn ook zelf evenementen en meet-ups gaan initiëren om met elkaar te connecten. Alles om het eindeloze en (soms) vermoeiende gechat tegen te gaan.

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam