Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
mooie vruchtbare vrouwen
11 maart 2020

Datingapp The Inner Circle: niet voor de elite

Op datingapp The Inner Circle kom je enkel singles tegen die succesvol, hoogopgeleid en ‘mooi’ zijn. Alhoewel dit niet (volledig) naar waarheid is, staat de The Inner Circle zo bij sommigen wel bekend. The Inner Circle wil deze misvatting tackelen: het platform is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar serieuze liefde. Nog steeds strenge eisen? Ja. Alleen voor de elite? Nee.

 

Wat gebeurt er dan wél bij het aanmelden?

De meest voorkomende misvatting is dat singles worden geselecteerd op hun uiterlijk. Er wordt wel naar foto’s gekeken die je aan je profiel toevoegt, maar dan enkel om te bepalen of je wel echt opzoek bent naar een serieuze relatie. Sta je met een ontbloot bovenlijf op je profielfoto? Grote kans dat je dan niet de datingapp gaat gebruiken met the right intentions en niet toegelaten wordt. Ook worden aanmeldingen gescreend op duidelijke foto’s – verstop je jezelf bijvoorbeeld achter een zonnebril en hoed – en kwaliteit, zodat leden een zo’n realistisch mogelijk beeld krijgen van hun potentiële matches. Daarnaast doet je opleidingsniveau er ook niet zoveel toe. Wat The Inner Circle wel doet is kijken naar je baan en ambitieniveau. Zo streeft de app naar optimale veiligheid én om enkel singles met een stabiele basis en serieuze potentie op liefde bijeen te brengen. Niet voor een snelle hook-up. Met deze koppelformule werden al talloze singles gevormd tot stelletjes, echtgenoten en kruipen er zelfs The Inner Circle baby’s rond.

 

Online meets offline

De missie van The Inner Circle is om alleen singles te verbinden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. In plaats van het aantal singles die gebruik maken van de app, baseert het team succes dan ook op het samenbrengen van deze personen; het uitwisselen van telefoonnummers, afspreken om te daten, of elkaar ontmoeten tijdens een van de evenementen die maandelijks wereldwijd worden georganiseerd. Leden worden constant gestimuleerd om een connectie te maken in het ‘echte’ leven. Zo wordt binnenkort de functie geïntegreerd waar een gesprek starten met enkel ‘hi’ niet meer mag en kunnen leden op korte termijn ook zelf evenementen en meet-ups gaan initiëren om met elkaar te connecten. Alles om het eindeloze en (soms) vermoeiende gechat tegen te gaan.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Datingapp Inner Circle blockt met nieuwe feature het woord ‘Hey’

Denk je dat ‘Hey’ de aandacht van je nieuwe match trekt?...

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles nu vaker op vervolgdate

Veel meer dates krijgen een vervolg doordat er vaker echte connecties...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie