netfling datingapp

Datingapp matcht door Netflix historie

Je hebt ze vast ook. Van die dagen, avonden of weekends dat je niets anders doet dan je favo serie op Netflix kijken. Maar wat als je nou in contact kon komen met die leuke single man of vrouw die een paar kilometer verderop hetzelfde aan het kijken is?Dat creëert kansen! 

Hunks & Babes

Maar hoe heerlijk zou het zijn als Neflix zou melden: ‘Hé jij daar, je kijkt al 6 uur onafgebroken naar Game Of Thrones, bankhanger… maar wist je dat er 5 kilometer verderop een hele leuke hunk (of babe) naar hetzelfde zit te koekeloeren? Doe dat joggingpak uit, trek je leuke jeans aan en ga lekker samen verder kijken!’

Netflix eh… Netfling

Omdat Netflix dit initiatief zelf niet neemt, heeft het designteam Superpowerd het heft in eigen hand genomen. Ze zijn de app Netfling aan het ontwikkelen. Hiermee vind je matches op basis van je Netflix profiel. De app is nog niet online, maar… het is wel goed om te weten dat het er aan zit te komen toch?

Ben jij een heuse Netflix fan? Hou dan de ontwikkelingen in de gaten via de Netfling Facebook pagina.

Netfling dating app

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.