netfling datingapp

Datingapp matcht door Netflix historie

Je hebt ze vast ook. Van die dagen, avonden of weekends dat je niets anders doet dan je favo serie op Netflix kijken. Maar wat als je nou in contact kon komen met die leuke single man of vrouw die een paar kilometer verderop hetzelfde aan het kijken is?Dat creëert kansen! 

Hunks & Babes

Maar hoe heerlijk zou het zijn als Neflix zou melden: ‘Hé jij daar, je kijkt al 6 uur onafgebroken naar Game Of Thrones, bankhanger… maar wist je dat er 5 kilometer verderop een hele leuke hunk (of babe) naar hetzelfde zit te koekeloeren? Doe dat joggingpak uit, trek je leuke jeans aan en ga lekker samen verder kijken!’

Netflix eh… Netfling

Omdat Netflix dit initiatief zelf niet neemt, heeft het designteam Superpowerd het heft in eigen hand genomen. Ze zijn de app Netfling aan het ontwikkelen. Hiermee vind je matches op basis van je Netflix profiel. De app is nog niet online, maar… het is wel goed om te weten dat het er aan zit te komen toch?

Ben jij een heuse Netflix fan? Hou dan de ontwikkelingen in de gaten via de Netfling Facebook pagina.

Netfling dating app

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam