singles horoscoop 2017

Datingapp Inner Circle blockt met nieuwe feature het woord ‘Hey’

Denk je dat ‘Hey’ de aandacht van je nieuwe match trekt? Think again! Datingapp Inner Circle deed wereldwijd onderzoek onder singles naar openingszinnen. Wat blijkt: ook in Nederland is er ruimte voor verbetering. Berichten met een gebrek aan creativiteit en moeite – zoals hey, hi en hallo – leveren slechts in 20% van de gevallen een reactie op. Met de nieuwe feature in de app kunnen singles zich niet langer verschuilen achter een simpele ‘Hey’ om iemand enthousiast te maken voor een date.

Hey

Vanaf vandaag wordt elke ‘Hey’ die via de app gestuurd wordt middels een auto-correct getransformeerd naar een grappige, ondeugende of een beetje ‘cheesy’ openingszin. Hiermee wil de datingapp de kans op een leuk gesprek vergroten en singles inspireren om hun best te doen als het aankomt op hun datingskills. Uit het onderzoekt blijkt namelijk dat één op de vijf gesprekken (19%) begint met een simpele ‘Hey’ en negen op de tien gebruikers (89%) van datingapps het ooit als openingsbericht heeft ontvangen.

Fantasieloos

Redenen om alleen ‘Hey’ te sturen: het is makkelijk (43%), ik wist niet wat ik moest zeggen (37%) en iedereen doet het (22%). Vooral vrouwen (37%) vinden een dergelijk bericht saai versus 23% van de mannen. Ook zeggen beiden het fantasieloos (26%) en nietszeggend (21%) te vinden. Zelfs 12% knapt er op af. Met name mannelijke singles moeten aan de bak. Uit het onderzoek blijkt dat 65% van de ‘Hey’ berichten gestuurd wordt door mannen.

Succesvol daten

David Vermeulen, CEO en oprichter van Inner Circle, licht toe: “Onze missie is om mensen te helpen succesvoller te zijn tijdens het daten. Dus we doen het woord “Hey” in de ban. Het is tijd om meer moeite te doen en op een persoonlijke, creatieve en interessante manier het eerste contact te leggen. Dit zal singles helpen om indruk te maken op meer potentiële dates en hun match te ontmoeten.”

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland