singles horoscoop 2017

Datingapp Inner Circle blockt met nieuwe feature het woord ‘Hey’

Denk je dat ‘Hey’ de aandacht van je nieuwe match trekt? Think again! Datingapp Inner Circle deed wereldwijd onderzoek onder singles naar openingszinnen. Wat blijkt: ook in Nederland is er ruimte voor verbetering. Berichten met een gebrek aan creativiteit en moeite – zoals hey, hi en hallo – leveren slechts in 20% van de gevallen een reactie op. Met de nieuwe feature in de app kunnen singles zich niet langer verschuilen achter een simpele ‘Hey’ om iemand enthousiast te maken voor een date.

Hey

Vanaf vandaag wordt elke ‘Hey’ die via de app gestuurd wordt middels een auto-correct getransformeerd naar een grappige, ondeugende of een beetje ‘cheesy’ openingszin. Hiermee wil de datingapp de kans op een leuk gesprek vergroten en singles inspireren om hun best te doen als het aankomt op hun datingskills. Uit het onderzoekt blijkt namelijk dat één op de vijf gesprekken (19%) begint met een simpele ‘Hey’ en negen op de tien gebruikers (89%) van datingapps het ooit als openingsbericht heeft ontvangen.

Fantasieloos

Redenen om alleen ‘Hey’ te sturen: het is makkelijk (43%), ik wist niet wat ik moest zeggen (37%) en iedereen doet het (22%). Vooral vrouwen (37%) vinden een dergelijk bericht saai versus 23% van de mannen. Ook zeggen beiden het fantasieloos (26%) en nietszeggend (21%) te vinden. Zelfs 12% knapt er op af. Met name mannelijke singles moeten aan de bak. Uit het onderzoek blijkt dat 65% van de ‘Hey’ berichten gestuurd wordt door mannen.

Succesvol daten

David Vermeulen, CEO en oprichter van Inner Circle, licht toe: “Onze missie is om mensen te helpen succesvoller te zijn tijdens het daten. Dus we doen het woord “Hey” in de ban. Het is tijd om meer moeite te doen en op een persoonlijke, creatieve en interessante manier het eerste contact te leggen. Dit zal singles helpen om indruk te maken op meer potentiële dates en hun match te ontmoeten.”

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen