singles horoscoop 2017

Datingapp Inner Circle blockt met nieuwe feature het woord ‘Hey’

Denk je dat ‘Hey’ de aandacht van je nieuwe match trekt? Think again! Datingapp Inner Circle deed wereldwijd onderzoek onder singles naar openingszinnen. Wat blijkt: ook in Nederland is er ruimte voor verbetering. Berichten met een gebrek aan creativiteit en moeite – zoals hey, hi en hallo – leveren slechts in 20% van de gevallen een reactie op. Met de nieuwe feature in de app kunnen singles zich niet langer verschuilen achter een simpele ‘Hey’ om iemand enthousiast te maken voor een date.

Hey

Vanaf vandaag wordt elke ‘Hey’ die via de app gestuurd wordt middels een auto-correct getransformeerd naar een grappige, ondeugende of een beetje ‘cheesy’ openingszin. Hiermee wil de datingapp de kans op een leuk gesprek vergroten en singles inspireren om hun best te doen als het aankomt op hun datingskills. Uit het onderzoekt blijkt namelijk dat één op de vijf gesprekken (19%) begint met een simpele ‘Hey’ en negen op de tien gebruikers (89%) van datingapps het ooit als openingsbericht heeft ontvangen.

Fantasieloos

Redenen om alleen ‘Hey’ te sturen: het is makkelijk (43%), ik wist niet wat ik moest zeggen (37%) en iedereen doet het (22%). Vooral vrouwen (37%) vinden een dergelijk bericht saai versus 23% van de mannen. Ook zeggen beiden het fantasieloos (26%) en nietszeggend (21%) te vinden. Zelfs 12% knapt er op af. Met name mannelijke singles moeten aan de bak. Uit het onderzoek blijkt dat 65% van de ‘Hey’ berichten gestuurd wordt door mannen.

Succesvol daten

David Vermeulen, CEO en oprichter van Inner Circle, licht toe: “Onze missie is om mensen te helpen succesvoller te zijn tijdens het daten. Dus we doen het woord “Hey” in de ban. Het is tijd om meer moeite te doen en op een persoonlijke, creatieve en interessante manier het eerste contact te leggen. Dit zal singles helpen om indruk te maken op meer potentiële dates en hun match te ontmoeten.”

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.