dating online wingme

Dating trend: online daten met je wingman

Je wingman is je maatje, makker, beste vriend en buddy die je uit de kroeg sleept na een iets te enthousiaste maar veel te foute opmerking, met wie je op zondag een potje vriendenvoetbal speelt en met wie je oeverloos praat over je laatste verovering of het gebrek daaraan. Online daten met behulp van een wingman? Dat kan tegenwoordig ook en het heet Wingme.

Online daten met je wingman

De gedachte achter de datingapp Wingme is dat online daten net zo’n sociale gebeurtenis wordt als met je vrienden de kroeg in duiken. Het vinden van een passende liefdesmatch is en blijft de grootste uitdaging bij het daten. Met het gebruik van Wingme schakel je je vrienden in. Zij weten als geen ander wie je bent en wat voor type er bij jou past. Op Wingme ga je niet eindeloos door de profielen maar maken je vrienden een eerste selectie voor jou. De oprichters van Wingme gaan ervan uit dat je meer kans hebt op een geslaagde match met behulp van je vrienden.

Single of relatie

Op Wingme is er voor iedereen een rol weggelegd. Je kunt je aanmelden als single en dus ‘dater’ maar ook als wingman terwijl je zelf een relatie hebt. Ben je een wingman, dan is jouw profiel onzichtbaar voor andere gebruikers maar je bent wel in staat op basis van hetgeen je vrienden hebben opgegeven potentiele matches keuren en selecteren. Die matches kun je vervolgens met elkaar bespreken in de chat, net zoals je via whatsapp of in de kroeg zou doen.

Online wingman app

De oprichters van Wingme willen een brug slaan tussen sociale netwerken en online daten. Volgens hen is daten doorgaans een nogal solistische bezigheid terwijl gesprekken over seks, liefde en relaties dagelijks terugkerende onderwerpen zijn onder vrienden. De Wingme dating app kun je dowloaden in de App Store.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.