vrouwen weetjes
7 april 2010

De nieuwste dating- en relatietrend: cougars

De nieuwste trend op dating en relatiegebied waait ook over naar Nederland: cougars. Nooit van gehoord? Wij praten je even bij. Cougars zijn zelfverzekerde, geslaagde, sterke en aantrekkelijke carrièrevrouwen tussen de 40 en 60 die seksuele relaties aangaan met mannen die vele jaren jonger zijn.

De omgekeerde versie van de oude bok met een jonge blaadje zeg maar. En met succes. Denk maar eens aan Demi Moore, Madonna, Anouk en Patries. Zij daten stuk voor stuk en zonder gene een veel jonger smakelijk exemplaar.

Vrouwen als poema’s

De naam cougar komt uit het Engels en staat letterlijk voor poema. De vergelijking laat zich eenvoudig raden: de cougar is een rijpere vrouw die haar prooi vangt. In dit geval een veel jongere prooi. Het klinkt in ieder geval iets sympathieker dan de vorige overgewaaide rage MILF (Mother I Like to F***).

In Amerika zijn cougars inmiddels super hot. In de States zijn er al gespecialiseerde datingsites om jager en prooi met elkaar in contact te brengen. Het eerste initiatief in Nederland zal vast niet lang op zich laten wachten. Maar wat maakt een single vrouw boven de veertig nu precies een cougar?

Herken de cougar

Laten we beginnen met het feit dat een cougar zelfstandig en financieel onafhankelijk is. Succesvol met een glansrijke carrière dopt ze haar eigen boontjes. Ze weet precies wat ze wil, is minimaal een jaar of veertig, ervaren op seksgebied en duidelijk in haar wensen.

Daarnaast gaan cougars sexy en elegant gekleed en zijn ze in het bezit van een gezonde dosis sexappeal. In alles straalt ze luxe, weldaad en genot uit. Door bewust te daten met veel jongere mannen (lees minnaars) halen ze op seksueel gebied alles uit wat er in zit. Ze willen een jonge, knappe toy boy met een lekker strak lichaam. Geen bierbuikjes en grijzende slapen voor deze dames. Heerlijk verfrissend.

Pluspunten voor de toyboy

De lusten van de cougar lijken duidelijk, maar wat zijn de voordelen voor de toyboys? Naar het schijnt houden jonge mannen wel van vrouwen met stijl, levenservaring en een goede opleiding. Dat ze ook nog eens financieel onafhankelijk zijn en geslaagd in het leven vinden ze bijzonder prettig. Het maakt de druk voor hen om op financieel gebied te moeten presteren een stuk minder.

Daarnaast vinden deze jongens het een verademing om seks te hebben met een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil. Iemand die zich niet druk maakt om uiterlijkheden maar zich vrij voelt tussen de lakens. Dat de seksuele piek voor vrouwen tussen de 35 en 45 ligt is daarbij een mooie bijkomstigheid en daar maken deze viriele minnaars gretig gebruik van.

Wist je dat…

Singlessite.nl heeft onderzoek gedaan naar cougars & toyboys! Lees hier de resultaten…

Nog meer plezier beleven tussen de lakens? Ontdek dan het singlespretpakket!

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Knappe blonde jonge van 21 zoektouder vrouw 37/45

    Bryan | 7-06-2015
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Datingfenomeen: breadcrumbing

Begeef jij je als single al een tijdje in de wereld...

Geluk zit in groot leeftijdsverschil

Een relatie met een groot leeftijdsverschil, de bekende oude bok met...

Waarom daten met oudere vrouw aantrekkelijk is

Toegegeven, Patricia Paay maakt het met een leeftijdsverschil van maar liefst...

Cougar Patricia Paay weer aan de man

Onze eigen cougar Patricia Paay is weer gelukkig in de liefde....

Leeftijdsverschil in relatie: werkt het?

Onlangs trouwde Henk Bleker met journaliste Barbara Rijlaarsdam en ze schelen...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie