ochtendseks avondseks

Dating tips voor cougars

Ben jij een ietwat rijpere vrouw en date je graag met jongeren mannen? Dan ben je de enige niet. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat aantrekkelijke, zelfverzekerde rijpe vrouwen een veel jongere man aan de haak slaan. Zie jij het wel zitten om deze trend te volgen, dan hebben we tips voor het daten met een jongere man.

Zoek en gij zult vinden
Jongere mannen hangen niet rond op dezelfde plekken als mannen van je eigen leeftijd. Dus begeef jezelf onder de hippe clubs van tegenwoordig en laat je ogen verder het werk doen.

Blijf realistisch
Verwacht niet dat een jongere man zich net zo gedraagt als de mannen waarmee je normaal gesproken uit zou gaan. Het verschil tussen jong en oud is er nu eenmaal en hier zul je uiteindelijk rekening mee moeten houden.

Lieg niet
Doe je niet voor als iemand anders en lieg ook niet over je leeftijd. Op een gegeven moment komt hij toch wel achter je ware ik en zal hij niet blij zijn dat je erover gelogen hebt.

Leer hem dingen
De meeste jonge mannen weten nog niet zoveel van het vrouwelijke lichaam, in vergelijking met oudere mannen. Dus wees niet bang om hem dingen te leren, vooral op seksueel gebied. Meestal beleefd hij hierdoor dingen die hij alleen in zijn stoutste dromen voor mogelijk hield.

Geen moeder
Het laatste waar een jonge man op zit te wachten, is dat jij je gedraagt als zijn moeder. Laat hem vrij in zijn doen en laten en voorzie hem af en toe van wat advies. Het beste is als hij hier om vraagt, anders heeft hij het gevoel dat hem betuttelt.

Hou het luchtig
Jongere mannen voelen zich juist aangetrokken tot oudere vrouwen, omdat ze hier plezier mee kunnen hebben. Dus probeer de relatie luchtig te houden, door geen onderwerpen aan te gaan als je voormalige huwelijk en echtgenoot of de dieetproblemen van je zus. Dus heb gewoon plezier met die jonge god en ga naar een concert, sportwedstrijd of een avondje dansen.

Kledingkeuze
Draag geen kleding waarmee je probeert om er nog jong en hip uit te zien. Kleding die niet bestemd is voor vrouwen van jouw leeftijd, maar voor jonge meiden, zullen je er alleen maar hopeloos uit laten zien. Met als resultaat dat je nog ouder lijkt dan dat je bent.

Verzorging
Geen enkele man wil graag uit met een vrouw die eruit zien als een wrak. Dus verzorg jezelf goed, door bijvoorbeeld gezond te eten, regelmatig te sporten, goed te slapen en anti-verouderende huidproducten te gebruiken.

Flexibiliteit
Jongere mannen houden ervan om spontaan in het leven te staan, dus wees voorbereid op impulsieve acties. Zo kan hij je ineens mee uit willen nemen, zonder dat je hier van op de hoogte bent gesteld. Wees hier flexibel in en stel je open voor nieuwe dingen.

Wees niet dominant
Je hebt misschien de neiging om de controle in handen eigen handen te hebben, maar hier zijn mannen niet zo van gediend. Dus laat hem af en toe de dominante factor zijn, zodat hij het gevoel heeft dat je hem vertrouwd.

Familie
Verwacht niet zijn familie je onmiddellijk met open armen ontvangt, vooral zijn moeder niet. Je eigen kinderen zullen in eerste instantie waarschijnlijk ook niet staan te juichen van blijdschap. Maar gelukkig zijn er goede voorbeelden van relaties tussen een ‘cougar’ en een jongere man, kijk maar Heleen van Royen en Bart Meeldijk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam