ochtendseks avondseks

Dating tips voor cougars

Ben jij een ietwat rijpere vrouw en date je graag met jongeren mannen? Dan ben je de enige niet. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat aantrekkelijke, zelfverzekerde rijpe vrouwen een veel jongere man aan de haak slaan. Zie jij het wel zitten om deze trend te volgen, dan hebben we tips voor het daten met een jongere man.

Zoek en gij zult vinden
Jongere mannen hangen niet rond op dezelfde plekken als mannen van je eigen leeftijd. Dus begeef jezelf onder de hippe clubs van tegenwoordig en laat je ogen verder het werk doen.

Blijf realistisch
Verwacht niet dat een jongere man zich net zo gedraagt als de mannen waarmee je normaal gesproken uit zou gaan. Het verschil tussen jong en oud is er nu eenmaal en hier zul je uiteindelijk rekening mee moeten houden.

Lieg niet
Doe je niet voor als iemand anders en lieg ook niet over je leeftijd. Op een gegeven moment komt hij toch wel achter je ware ik en zal hij niet blij zijn dat je erover gelogen hebt.

Leer hem dingen
De meeste jonge mannen weten nog niet zoveel van het vrouwelijke lichaam, in vergelijking met oudere mannen. Dus wees niet bang om hem dingen te leren, vooral op seksueel gebied. Meestal beleefd hij hierdoor dingen die hij alleen in zijn stoutste dromen voor mogelijk hield.

Geen moeder
Het laatste waar een jonge man op zit te wachten, is dat jij je gedraagt als zijn moeder. Laat hem vrij in zijn doen en laten en voorzie hem af en toe van wat advies. Het beste is als hij hier om vraagt, anders heeft hij het gevoel dat hem betuttelt.

Hou het luchtig
Jongere mannen voelen zich juist aangetrokken tot oudere vrouwen, omdat ze hier plezier mee kunnen hebben. Dus probeer de relatie luchtig te houden, door geen onderwerpen aan te gaan als je voormalige huwelijk en echtgenoot of de dieetproblemen van je zus. Dus heb gewoon plezier met die jonge god en ga naar een concert, sportwedstrijd of een avondje dansen.

Kledingkeuze
Draag geen kleding waarmee je probeert om er nog jong en hip uit te zien. Kleding die niet bestemd is voor vrouwen van jouw leeftijd, maar voor jonge meiden, zullen je er alleen maar hopeloos uit laten zien. Met als resultaat dat je nog ouder lijkt dan dat je bent.

Verzorging
Geen enkele man wil graag uit met een vrouw die eruit zien als een wrak. Dus verzorg jezelf goed, door bijvoorbeeld gezond te eten, regelmatig te sporten, goed te slapen en anti-verouderende huidproducten te gebruiken.

Flexibiliteit
Jongere mannen houden ervan om spontaan in het leven te staan, dus wees voorbereid op impulsieve acties. Zo kan hij je ineens mee uit willen nemen, zonder dat je hier van op de hoogte bent gesteld. Wees hier flexibel in en stel je open voor nieuwe dingen.

Wees niet dominant
Je hebt misschien de neiging om de controle in handen eigen handen te hebben, maar hier zijn mannen niet zo van gediend. Dus laat hem af en toe de dominante factor zijn, zodat hij het gevoel heeft dat je hem vertrouwd.

Familie
Verwacht niet zijn familie je onmiddellijk met open armen ontvangt, vooral zijn moeder niet. Je eigen kinderen zullen in eerste instantie waarschijnlijk ook niet staan te juichen van blijdschap. Maar gelukkig zijn er goede voorbeelden van relaties tussen een ‘cougar’ en een jongere man, kijk maar Heleen van Royen en Bart Meeldijk.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.