gratis daten voor singles

Dating tip: liever mooi haar dan een diep decolleté

Om leuk voor de dag te komen bij een date, doen we ons best om er tiptop uit te zien. Lang nadenken over wat je aantrekt en vlak voor vertrek nog wisselen van truitje is niet vreemd. Maar denk ook om je haar, want mannen vinden een mooi, sexy kapsel belangrijker dan een leuke outfit.

Tenminste, dat blijkt uit een enquête in opdracht van Pantene. Inderdaad, een producent van haarproducten. Uit de enquête zou naar voren zijn gekomen dat 82 procent van de Amerikaanse mannen een sexy kapsel het belangrijkste element vindt van seksuele aantrekking. 44 procent van de ondervraagde mannen zegt eerst naar het kapsel van een vrouw te kijken. Kleding (26 procent), benen (25 procent) en make-up (4 procent) volgen daarna.

En een opmerkelijke uitkomst: de meeste mannen zouden zelfs in een café eerder een vrouw aanspreken met een mooi kapsel dan met een diep decolleté. Misschien een praktijktestje waard. En dan tot slot een handige tip van de shampooboer: laat een bad hairday je kansen op een goede indruk niet verknallen. Gebruik een conditioner om je van stralende lokken te verzekeren. Ja ja…

Bron: Telegraaf.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam