gratis daten voor singles

Dating tip: liever mooi haar dan een diep decolleté

Om leuk voor de dag te komen bij een date, doen we ons best om er tiptop uit te zien. Lang nadenken over wat je aantrekt en vlak voor vertrek nog wisselen van truitje is niet vreemd. Maar denk ook om je haar, want mannen vinden een mooi, sexy kapsel belangrijker dan een leuke outfit.

Tenminste, dat blijkt uit een enquête in opdracht van Pantene. Inderdaad, een producent van haarproducten. Uit de enquête zou naar voren zijn gekomen dat 82 procent van de Amerikaanse mannen een sexy kapsel het belangrijkste element vindt van seksuele aantrekking. 44 procent van de ondervraagde mannen zegt eerst naar het kapsel van een vrouw te kijken. Kleding (26 procent), benen (25 procent) en make-up (4 procent) volgen daarna.

En een opmerkelijke uitkomst: de meeste mannen zouden zelfs in een café eerder een vrouw aanspreken met een mooi kapsel dan met een diep decolleté. Misschien een praktijktestje waard. En dan tot slot een handige tip van de shampooboer: laat een bad hairday je kansen op een goede indruk niet verknallen. Gebruik een conditioner om je van stralende lokken te verzekeren. Ja ja…

Bron: Telegraaf.nl

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.