ontslag via whatsapp

Dating etiquette: wat doe je met je smartphone?

Heb jij je mobieltje ook vrijwel altijd binnen handbereik? De mobiele telefoon neemt tegenwoordig een prominent plaats in bij de datende vrouw. Onderstaande do’s en don’ts zijn dus onmisbaar als je aan het daten bent!

DON’T: afdwalen

Hoe verleidelijk het ook is om een lang antwoord te sturen op zijn simpele “Hoe gaat het?”, probeer het kort te houden. Het is sowieso beter om diepgaande gesprekken te bewaren voor wanneer je hem echt ziet. Zo zorg je er ook voor dat je niet als een kip zonder kop door blijft gaan.

DO: flirterige teksten sturen

Het is het beste om het bij een paar lieve woordjes te houden. Dit zorgt gegarandeerd voor een glimlach op zijn gezicht. Probeer het ook weer niet te overdrijven en voel aan wat bij jullie ‘relatie’ tot dusver past.

DON’T: je telefoon op tafel laten liggen tijdens etentjes

Tenzij je Barack Obama bent, is dit niet nodig. Het komt over alsof je wilt zeggen, “Ik hoop dat iemand die interessanter/belangrijker is mij wil bellen.” Laat je telefoon in je tas zitten en bekijk je berichten wanneer je naar het toilet gaat. Jouw man zal het misschien niet toegeven, maar hij wil stiekem heel de avond wel jouw volle aandacht hebben.

DO: elkaar volledige aandacht geven

Het leven zit vol met afleidingen. Maar als je met hem aan de telefoon bent, zorg er dan voor dat alle storende factoren zoveel mogelijk geëlimineerd worden. Het is zo vervelend dat wanneer je met een man praat, hij er maar met een half oor naar luistert omdat hij ondertussen tv zit te kijken. Als het jou niet uitkomt om te praten, vraag dan of je hem mag terugbellen. Anders moet je er gewoon voor zorgen dat je één en al oor bent voor wat de ander wil vertellen.

Bron: Single Blog

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam