jaloezie ex facebook

Dating app voor singles met een soa

Wanneer je een soa hebt zie je daten misschien helemaal niet zitten. Toch hoef je voortaan niet meer bang te zijn voor een afwijzing van je date als die erachter komt want er is een dating app bedacht voor mensen die een seksueel overdraagbare aandoening hebben.

Daten & soa

Daten terwijl je weet dat je een soa hebt kan nogal wat problemen veroorzaken natuurlijk. En daarom is er nu de datingapp PositiveSingles zo lezen we op relatie.blog. Deze app heeft wel wat weg van Tinder. Zo kun je naar 2 profielen tegelijkertijd kijken, erop tikken als het profiel je aanstaat, of naar links of rechts swipen. De app is ondertussen al door 750.000 soa-mensen in gebruik genomen.

Liefde vinden

“Onze app geeft mensen met een een seksueel overdraagbare aandoening de kans om liefde te vinden,” klinkt het bij Richard Cordova van PositiveSingles. “Onze gebruikers moeten niet langer vrezen op een afwijzing om hun ziekte, omdat het een op voorhand geweten gegeven is.”
Maar ook als je al een wel of niet te genezen soa hebt, blijft het devies: gebruik een condoom of doe niet aan seks.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam