Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
breadcrumbing datingtrend
9 augustus 2018

Dating-app Plekk verbindt single festivalgangers

De origineelste dating-app van Nederland heeft sinds vandaag een nieuwe toepassing waar veel singles op zaten te wachten. Plekk biedt festivalgangers nu de kans om op of rond een festival direct een match te zoeken met andere festivalgangers. Je favoriete muziek, een leuke sfeer en een match met iemand die zich in jouw directe omgeving bevindt, dat belooft wat.

Feesten & daten

De app biedt sinds vandaag een inspirerende lijst met concerten en festivals die binnenkort plaatsvinden. Daarnaast is er een zoekmogelijkheid om verder in de toekomst te zoeken. Een check-in kan voorzien worden van een persoonlijke tekst, foto en emoji.

Dating-app Plekk onderscheidt zich al van andere dating-apps door gebruikers in te laten checken op favoriete plekken zoals een filmhuis, restaurant, park, of theater. Zo worden singles gekoppeld aan singles die op dezelfde of soortgelijke plekken komen. Waar bekende dating-apps als Tinder en Happn alleen profielen op afstand sorteren, zoekt Plekk naar kwaliteit. Waar je komt, zegt iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past. Plekk koppelt singles die écht iets met elkaar gemeen hebben.

Inchecken

Oprichter Laurens Mes van Plekk: “Doorschakelen van favoriete plekken naar evenementen is een logische stap. Het is leuk om aan te geven dat je graag naar Paradiso gaat, maar nog leuker als je op precies dat toffe concert kunt inchecken van je favoriete artiest! We kregen dan ook veel verzoeken om concerten en festivals toe te voegen. Met de nieuwe functie kunnen we duizenden concerten en festivals ontsluiten, van kleine podia tot de grootste festivals.”

Over Plekk

Plekk is Nederlands jongste, innovatieve dating-app. Plekk verbindt singles die dezelfde plekken of evenementen bezoeken via een unieke incheck-functie. Met 70.000 gebruikers timmert Plekk het laatste jaar flink aan de weg. Naast een dating-app heeft Plekk het grootste magazine voor singles plekkmagazine.nl met 50.000 lezers per maand. Plekk experimenteert ook met evenementen voor singles zoals de Street Art wandeling door Amsterdam.   Plekk is te downloaden voor de iPhone (App Store) en Android (Play Store).

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Bied gratis mee & WIN!

gerelateerde artikelen

Festivals zijn place to be voor flirtende singles

Het festivalseizoen is in volle gang! En wat blijkt? Festivals zijn...

Tinder waarschuwt voor landen waar lhtb relaties strafbaar zijn

Hartstikke leuk natuurlijk dat daten via Tinder, maar dat je niet...

Tinder ingezet als soort escortservice

Wanneer je in een langdurige relatie zit dan lijken datingapps als...

Offline ontmoeten versus online daten

Kun je in tijden van swipen, keuren en eindeloze virtuele keuze...

Met deze tips kan je lekker voordelig naar je favo festivals

De hele zomer door je favoriete festivals bezoeken kan aardig in...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie