nieuwe partner ontmoeten

Dating-app Plekk start bijzondere datingshow

Dating-app Plekk gaat iets nieuws doen: de Double Blind Datingshow. Dat is een date op een unieke en spectaculaire plek, zonder dat deelnemers weten met wie en vooral wáár ze gaan daten. Kandidaten kunnen zich opgeven tot 15 oktober 2017.

Geen gewone blind date

Een gewone blind date, dat kent iedereen natuurlijk al. Maar volgens Plekk kan het nog spannender. Want bij Plekk’s Double Blind Datingshow is niet alleen de date onbekend, maar is vooral de plek waar de date zich afspeelt een spectaculaire verrassing! Twee keer ‘blind’ dus!

Geblinddoekt

In de Double Blind Datingshow gaan deelnemers apart van elkaar geblinddoekt naar een onbekende plek. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming gaat de blinddoek af. En dan is de vraag: wat trekt meer aandacht? De date, of de plek waar de deelnemers beland zijn? Of allebei? De dates worden gefilmd en als een mini-serie uitgezonden via social media.

Over Plekk

Plekk is Nederlands jongste, innovatieve dating-app. Plekk verbindt singles die dezelfde plekken bezoeken via een unieke incheck-functie. Want, waar je komt, zegt iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past. Op deze manier wil Plekk singles aan elkaar koppelen die écht iets met elkaar gemeen hebben. Plekk is daardoor vooral geschikt voor singles die serieus iemand zoeken. Met de Double Blind Datingshow wil Plekk nadruk leggen op de relatie tussen de identiteit van mensen, de plekken die ze bezoeken en het verloop van hun ontmoetingen.

Kandidaten

Kandidaten kunnen zich opgeven via doubleblinddate@plekk.com voor 15 oktober 2017.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam