kinderwens

Daten voor een kind

Ook al ben je een single vrouw, dan kun je toch een heuze kinderwens hebben. Dan zat er tot voor kort niets anders op dan naar de spermabank te stappen. Tegenwoordig bestaan er ook andere oplossingen. Er zijn mannen die zich via internet aanbieden om met jou op een natuurlijke manier een baby te verwekken. Je hoeft er niet eens voor te betalen.

Genereuze spermadonor

Een zekere ‘Joe’ is zo’n genereuze spermadonor. Deze man is getrouwd en vader van drie kinderen. Zijn vrouw heeft echter geen idee van zijn buitenechtelijke activiteiten. “Ik heb op die manier al meer dan dertig kinderen verwekt”, biecht de anonieme internetondernemer op. De ene dag is hij Jan met de pet, de andere Superman. Wanneer de vrouw  in kwestie niet zwanger kan worden, dan zal hij er geen seks mee hebben. Waarom hij dit doet? Sommige mensen willen veel geld op hun bankrekening, hij niet, hij wil een zo groot mogelijk nageslacht achterlaten.

Honderd vrouwen

Soms stuurt Joe zijn sperma op, maar nog veel vaker reist hij naar de dame in kwestie om haar te bevruchten. Na zeven jaar heeft hij zo al met meer dan honderd vrouwen het bed gedeeld. In zijn relatie alleen kan hij niet het aantal kinderen krijgen dat hij wenst. Hij snapt ook wel dat hij zijn vrouw niet dertig keer kan laten bevallen. Van de Wereldgezondheidsorganisatie mag hij tot 2.500 kinderen verwekken, maar dat denkt hij niet te redden. Hij zegt daarentegen wel collega’s te kennen die al honderd kinderen heeft rondlopen.

Weldoener maakt er geen geheim van

Kyle Gordy is ook een weldoener die toekomstige moeders graag persoonlijk een handje helpt. In tegenstelling tot Joe speelt de 23-jarige student wel open kaart, met zowel recente foto’s uit zijn kindertijd. Ook van zijn IQ maakt hij geen geheim. Hij prijst zichzelf aan door te zeggen dat hij geen drugs gebuikt, niet drinkt en niet rookt. Ook zegt hij enkel sperma-vriendelijk voedsel te eten, zoals tarwe, bruine rijst, fruit en groenten. Verder vindt hij dat hij alle eigenschappen bezit om een goede vader te zijn. Hij zit op de universiteit, zijn broers zijn ingenieurs en zijn opa was wetenschapper.

Creëren van nieuw leven

‘Is je sperma wel van goede kwaliteit? Is het je al eens eerder gelukt? Hoe weet ik zeker dat je me zwanger zal krijgen? Van een financiële vergoeding wil Kyle echter niet weten. Hij zegt dat het bij hem niet om de seks draait, maar om het creëren van nieuw leven.  Hij geeft zijn genen door en helpt er tegelijk ook iemand anders mee. Nog niet zo lang geleden werd zijn eerste kind overigens geboren.

Geen echtgenoot, wel een kind

De 44-jarige Serena heeft gebruik gemaakt van Kyle gift. Ze had er recent nog een autorit van twee uur voor over om zich te laten bevruchten. Ze is nooit getrouwd geweest, maar wilde als klein meisje al mama worden. Plots neemt het leven echter een andere wending en voor je het weet, ben je al 40. Zij hoefde geen echtgenoot, ze wil enkel een kind. Bij het zoeken op Google naar de woorden  ‘free sperm’ kwam ze bij Kyle terecht. “Ik had geen andere keuze meer, mijn biologische klok tikt elke dag nog wat luider.” Binnenkort zal ze weten of de onderneming geslaagd is. Zij beschouwt Kyle nu ook als een vriend.  “Mijn vriend is mijn donor.”

Op date met de donor

Een andere vrouw stapte dan weer naar een spermadonor omdat het op kunstmatige wijze niet lukte. “In enkele boeken staat dat vers zaad veel beter werkt dan ingevroren sperma. En ik wil dolgraag nog een broer of zus voor mijn vierjarig zoontje.” Op internet vond ze naar eigen zeggen honderden kandidaten, maar intelligentie kwam bij haar op de eerste plaats. “Onze eerste date vond plaats in een café. Ik vond hem best leuk, maar ik moest mezelf ook constant inprenten dat hij maar een donor was.” Intussen hebben ze één keer de lakens gedeeld en wacht ze in spanning het resultaat af.  Zelf had ze het ook graag anders gezien, maar het niet hebben van een partner hoeft niet al je plannen in de war te schoppen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen