Daten, uitgaan én reizen onder 1 dak?

02-11-2007 РDaten, uitgaan ̩n reizen onder 1 dak?
Het ‘all inclusive concept’ biedt uitkomst

Op de ene site een date zoeken, op de ander een single vakantie boeken en bij de derde een gezellig feest vinden voor het weekend?

Deze tijdrovende speurtocht lijkt verleden tijd te worden. Tegenwoordig kun je als ondernemende single vaak op eenzelfde plek (speed)daten, feesten én reizen, zonder dat je hiervoor van organisatie hoeft te switchen. Het ‘all inclusive concept’ voor singles doet zijn intrede, en met succes.

Bedrieglijk eenvoudig
Waar startpagina’s al sinds jaar en dag de succesformule hanteren om informatie te bundelen, zo zien ook aanbieders van singlereizen, activiteiten en datingsites hun kans schoon. Door singles een compleet pakket van mogelijkheden te bieden in plaats van een eenzijdige dienst, voorzien ze deze doelgroep handig in meer dan één behoefte tegelijk. De ‘one stop shop’ voor singles is een feit.

Succesfactoren
De opkomst en het succes van het ‘all inclusive concept’ valt eenvoudig te verklaren. Dat ‘de single’ niet bestaat weten deze organisaties als geen ander. Daarom creëren ze, al dan niet met enkele partners, voor ieder wat wils. Hiermee wordt snel en eenvoudige een groot deel van de beoogde doelgroep bereikt. Onder het motto: ‘zoveel mensen zoveel wensen’ wordt de single voorzien in allerhande contactfaciliteiten. Want of ze nu zoeken naar een leuke date, actieve singlereis of spetterend singlesfeest, de kans is groot dat ze bij een van deze all-in-aanbieders uitkomen.

Lekker lui
Is de single voordeliger uit? Dat is uiteraard afhankelijk van welke diensten er worden afgenomen. Maar lekker lui op je wenken van alle gemakken worden voorzien is natuurlijk wel bijzonder handig. Dat het tijdsbesparend werkt is een ding wat zeker is. Je hoeft je tenslotte maar één keer door de inschrijfprocedure heen te worstelen en alle voorzieningen liggen binnen handbereik. Om nog maar te zwijgen van al die andere leuke ondernemende single mannen en vrouwen…

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten