Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

Met temperaturen rond de 30 graden nu en dit weekend, is de kans groot dat de singles op het terras of in het park te vinden zijn. Maar houden zij wel rekening met de afknappers? Datingapp The Inner Circle schiet te hulp en zette de tien grootste zomerdate not-done’s op een rijtje. 

  1. Stinkende voeten (57%)
  2. Te ver gaan in het day drinken (40%)
  3. Dates die te veel zweten (37%)
  4. Speedos (34%)
  5. Zweterige of uitgelopen make-up of zonnebrand in baarden (30%)
  6. Dates die zijn verbrand (22%)
  7. Mannen die een gilet dragen (19%)
  8. Slippers (17%)
  9. Mannen die hun shirt uittrekken (17%)
  10. Hooikoorts (16%)

Affectie tonen

Daarnaast is ook publiekelijk affectie tonen – ofwel PDA – voor veel singles verboden terrein. Het onderzoek van de datingapp onder meer dan 1000 singles laat zien dat maar liefst 90% van de singles knuffelen of zelfs ‘spoonen’ in het park en 80% massages in publieke ruimtes niet vindt kunnen.

Datingregels

David Vermeulen, CEO and founder The Inner Circle: “We zien op de app een groei van maar liefst 286% in gesprekken die gaan over daten in het park en 32% meer singles stellen picknicks voor. De zomer is hét liefdesseizoen – dus ga naar buiten en wees spontaan! Maar houd de dating regels en afknappers in je achterhoofd voor de grootste kans op een succesvol afspraakje.”

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam