Daten op niveau

Als u de actualiteiten moet geloven trouwt niemand meer. Dan duurt een gemiddelde relatie nog maar een paar weken en is single zijn en wekelijks met nieuwe dates afspreken hip. Nieuwe initiatieven als dating websites of bemiddelingbureaus springen hier graag op in. Daten alsof uw leven er van afhangt. Maar wat nu als u het iets serieuzer zoekt?

Als u als weduwe of weduwnaar zich juist weer echt verbonden wilt voelen, al is het enkel met een vriendschap? Of als u naast een succesvolle carrière of druk bestaan simpelweg geen tijd hebt gehad om die ene persoon in uw leven te vinden? Dan zoekt u de Finishing Touch. Het nieuwe relatiebemiddelingsbureau dat het anders doet.

“Het feit dat het niet meer noodzakelijk is om samen door het leven te gaan, maakt natuurlijk niet dat het ook niet meer wenselijk is.” Aldus Nina Bouw, een van de twee eigenaren van het nieuwe Finishing Touch. Online bekend met de website www.nice-to-meet-you.nl welke ook direct doorlinkt naar twee meer specifieke doelgroepen. “Wij richten ons graag op de wat meer serieuze mens waarbij we ons specialiseren in het bemiddelen voor weduwen en weduwnaars en de markt van het hogere zakelijke segment oftewel de druk bezette mens.”

Finishing Touch is opgericht door Suzanne Bisschop en Nina Bouw. Uniek in de werkwijze is het “moodbook”. Middels dit speciaal ontwikkelde “moodbook” krijgt de single diverse voorbeelden te zien van sportieve-, culturele- en (betere) horecagelegenheden waar Finishing Touch intensief mee samenwerkt. Een cliënt kan precies aangeven waarin hij of zij zich herkent, al dan niet prettig voelt of hier misschien juist wel in zou willen vertoeven. Aanvullend in de dienstverlening van Finishing Touch is de mogelijkheid om deel te nemen aan de “selectieve events”. “Bij deze events nodigen wij onze cliënten uit en creëren wij de juiste setting in samenwerking met de ondernemers uit ons moodbook ” aldus Suzanne Bisschop. Mensen laten doen wat ze leuk vinden, in een omgeving die ze als prettig ervaren met gelijkgestemde, interessante mensen.

Alles mee genomen voelt het als een leuk avontuur. De organisatie is grotendeels in handen van de twee dames dus het enige waar u zelf nog mee bezig bent is simpelweg om te bepalen of u na een intensieve golfdag of lekker etentje een leuke dag of avond heeft gehad. Waarna natuurlijk de vraag wel bovenkomt of u nieuwsgierig geraakt bent naar een vervolg. Het blijft daten en het blijft relatiebemiddeling. In dit geval op hoog niveau.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?