Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
pizza met vijgen
19 november 2018

Daten op basis van je lievelingspizza? Het kan!

Gematcht worden op basis van dezelfde pizzavoorkeuren? Het kan! Pizzaketen Domino’s komt met een wel heel bijzondere variant op de datingapp: Domino’s Dating. Op basis van je pizzavoorkeuren wordt je gematcht aan degene met dezelfde voorkeuren. Zo heb je altijd iemand om je pizza mee te delen.

Hoe werkt het?

Wanneer je de app hebt gedownload, krijg je verschillende pizza gerelateerde vragen die je moet beantwoorden. Voorbeeld van een uiterst belangrijke vraag: “Mag er ananas op je pizza?” De pizza datingapp is vanaf vandaag te downloaden in verschillende app stores.

IJsbreker

Wanneer je een match bent met je pizza soulmate, kan het chatten beginnen. In de app zijn ‘cheesy pick-up lines’ ingebouwd, deze kun je versturen om het gesprek te starten. “De cheesy pick-up lines zijn niet alleen leuk om een gesprek mee te starten; ook als je vastloopt tijdens het chatten, kun je het gesprek op gang krijgen met een van deze oneliners. Maar het ‘echte’ werk begint natuurlijk op het moment dat je elkaar ontmoet,” aldus Marianne Kemps (PR Domino’s).

Soulmate?

Er zijn veel verschillende datingapps die je matchen op basis van uiterlijk, afstand en opleidingsniveau. Dus waarom niet matchen op pizzavoorkeuren? Liefde gaat nu eenmaal door de maag. Marianne vertelt: “De liefde voor pizza en matchen op basis van specifieke kenmerken bracht ons op een idee: wat als we deze twee samenbrengen in een datingapp? Want wat is er nou leuker dan het vinden van jouw pizza soulmate en om na een online pizzaflirt, samen jullie favoriete pizza te delen?” Fair point, Marianne.

Date night

Mocht je je soulmate gevonden hebben via de Domino’s Datingapp, dan kunnen jullie in de maanden november en december direct gaan daten. Domino’s organiseert op verschillende vestigingen date nights.

 

Bron: Glamour

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Veel singles zijn online date-moe

Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. In...

Online daten ongemakkelijk? Deze dating app belooft gespreksstof

Daten via apps is populair, ook in tijden van corona. Maar...

Blijf in contact en ontmoet elkaar in de liefde: Happn breidt haar diensten uit

Nu blijkt dat we in ieder geval tot 28 april zo...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

SmartSingles.nl