speeddaten

Daten net als vroegâh: ga op retro speeddate

Je kunt natuurlijk blijven swipen, of in de kroeg op jacht gaan naar je volgende scharrel. Maar als je wat serieuzere intenties hebt, dan heeft Koffie&Zo in Delft misschien de oplossing voor je! Zij organiseren binnenkort een lekkere ‘retro’ speeddate.

Old school daten

Als single zie je tussen alle dating apps en -sites soms door de bomen het bos niet meer, zeker niet als je uit het pre-digitale tijdperk komt. Daarom willen ze bij Koffie&Zo elkaar weer ouderwets in de ogen kijken en een goed gesprek voeren. Het idee van de speeddate is simpel: op één avond ontmoet je een hele rits mede-singles. Je praat met alle andere vrijgezellen, en als er op het eind een klik is wissel je telefoonnummers uit.

Wiewatwaar

De speeddate is op vrijdagavond 29 maart van 20.00 uur tot 22.00 uur. Als je mee wil doen aan de speeddate, kun je je telefonisch aanmelden bij Koffie&Zo via telefoonnummer 015-3649339. Er is in totaal plek voor negen vrijgezelle dames en negen vrijgezelle heren van tussen de 40 en 55 jaar.

Meedoen aan de speeddate kost €22,50, maar daar krijg je wel twee drankjes en wat lekkers bij.

Bron: Indebuurt

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam