minder alcohol aantrekkelijk

Daten met liefdes bier

Via de website van Tijdloze Liefde ontmoet je de ideale partner. Je prikt samen een datum om elkaar eens beter te leren kennen. De belangrijke dag is aangebroken!

Je bent tot in de puntjes voorbereid: je hebt je favoriete outfit aan, haar in model en natuurlijk een lekker luchtje op. Niks kan je nog gebeuren! Jullie beleven een geweldige avond en er is een duidelijke klik. Je date is zelfs leuker dan je had verwacht! Jullie lopen samen naar huis en nemen afscheid van elkaar. Of toch niet? “Ah, nog één drankje dan”.

Liefdes Bier

Dit is het moment dat hèt kan gebeuren. Je loopt naar de koelkast waar dit kruikje gekoeld op jullie ligt te wachten. Onder het genot van dit heerlijke zoete zachte bier genieten jullie van elkaar. Een goed gesprek wordt gevolgd door een kus. Was dat echte liefde? Natuurlijk, want dit heet niet voor niets Liefdes Bier!

Gebrouwen met liefde, geboren uit passie

Het lijkt een ongewone match, maar het levert een prachtbier op. Een bier om verliefd op te worden. Dit speciaal bier, met de toepasselijke naam Liefdes Bier, komt uit de koker van Haike Toonen en Paul Bier van de Wijchense Schòne en is gebrouwen in opdracht van datingsite Tijdloze Liefde. Het is een heerlijk, zoet en zacht bier en is verkrijgbaar in een kruikje van 50cl. Het bier is vanaf heden verkrijgbaar.

Brouwerij Wijchense is opgezet door twee hobbybrouwers met een grote ambitie. Het tweetal wil unieke bieren op de markt zetten om Nederland te plezieren. Eerder bracht het tweetal al het bier ‘Blonde Dern’ uit, een fris, sprankelend bier met nagisting op de fels. Binnenkort brengen zij twee nieuwe bieren op de markt ‘Dukzat en Hittepetit’.

Je kunt dit heerlijke Liefdesbier in een kruikje van 50cl met kistje bij Tijdloze Liefde bestellen voor € 21,95 (inclusief verzendkosten).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam