Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
introvert beter dan extravert?
11 mei 2019

Daten met introverte mensen: tips

De meeste mensen hebben talloze vooroordelen over introverte mensen. Ja, ze zijn gereserveerd, soms vreemd en moeilijk te begrijpen, maar het zijn ook mensen. Bovendien kan het daten met een introverte man veel voordelen hebben. Dus, wat moet je onthouden als je een relatie hebt met iemand die meer teruggetrokken is dan jij? Hier zijn enkele essentiële tips voor het daten met een introvert persoon.

Stilte is geen teken van vervreemding

Een andere communicatiestijl is het meest opvallende en belangrijke ding over het daten met een introverte man. Praten is misschien niet zijn ding, en het kan op den duur vervelend worden als jij het grootste deel van de tijd aan het woord bent. Als hij geen vragen stelt of geen grapjes maakt, is hij hoogstwaarschijnlijk niet geïnteresseerd in jou als vrouw. Bij introverte mannen is het absoluut anders. Ze praten minder, maar wanneer ze iets zeggen, is het echt belangrijk voor hen. Introverte mensen verspillen eenvoudigweg geen tijd aan domme praatjes.

Minder gewelddadige conflicten

Als je een introverte partner in je leven hebt, zul je zelden ernstige conflicten en ruzies hebben. Introverte mensen handelen en spreken nooit overhaast. Ze hebben veel tijd nodig om over dingen na te denken; daarom zijn hun antwoorden goed overwogen. De kans bestaat dat jij een argument vergeet, maar je geliefde kan er over een paar dagen over beginnen te praten. Als je echt een conflict wilt oplossen, wees dan geduldig. Een te hoge druk leidt alleen maar tot wantrouwen en wrok.

Je sociale leven zal anders zijn

Je partner zal nooit het middelpunt van de aandacht willen zijn tijdens een uitje, een vriendenbijeenkomsten of een feest. In feite hebben ze geen gebrek aan communicatie en zijn ze niet asociaal; ze hebben gewoon meer tijd nodig om te socialiseren. Je moet ook bereid zijn om veel tijd thuis door te brengen met films kijken of lezen. Spontane en ongeplande gebeurtenissen zijn zeer stressvol en onwelkom voor introverte mensen. Je zult niet elke dag uitgaan, maar als je vrije tijd goed gepland is, zal je man meer zelfvertrouwen hebben en zich comfortabeler voelen.

Een introverte persoon kan niet extravert worden

Dit is de meest voorkomende fout die de meeste mensen maken bij introverte mensen. Je kunt hun temperament niet veranderen en het heeft geen zin om met zijn persoonlijkheid te worstelen. Opdringerig zijn is de slechtste strategie die je kunt kiezen. Je zult je partner niet wakker schudden door hem duizend vragen te stellen of moppen te vertellen. Hoogstwaarschijnlijk zal hij zich terugtrekken. Je moet je partner niet aansporen om iets te doen of hem in verlegenheid te brengen, vooral niet in het openbaar. Het is heel moeilijk om jezelf te veranderen en het is bijna onmogelijk om een ​​andere persoon te veranderen. Onthoud het.

Ze hebben meer tijd voor zichzelf nodig

Introverten hebben meer tijd nodig om hun kracht en energie op te laden. Stilte en eenzaamheid zijn essentiële dingen die ze altijd nodig zullen hebben. Vermijd dus niet het belang van ‘me’ tijd en probeer het niet persoonlijk op te vatten. Als je je niet aan deze behoefte kunt aanpassen, zal je relatie rampzalig zijn.

Eerlijkheid is een groot pluspunt van introvert zijn

Een groot voordeel van een introverte persoon is dat hij altijd eerlijk met je zal zijn over zijn gevoelens en gedachten. Introverte mensen richten hun aandacht op mensen waarin ze geïnteresseerd zijn. Extroverte personen zijn vaak oppervlakkig en doen alsof, introverte mensen zeggen en doen precies wat ze bedoelen. Wees niet bang dat je partner een player is of dat hij je bedriegt. Als je een relatie met een introverte man hebt, weet je zeker dat je de enige bent in zijn leven. Bovendien blijven introverte mensen in langdurige relaties omdat ze erg kieskeurig zijn bij het kiezen van een partner.

Je moet tolerantie en toegeeflijkheid tonen

Soms is het erg moeilijk om zijn vreemdheid en die speciale behoeften te accepteren. Het voelt moeilijk om goed om te gaan met een introverte persoon als je totaal verschillende verlangens hebt. Je wilt uit, terwijl hij meestal thuis wil blijven. Of je bent overstelpt met emoties en je partner kan het gewoon niet aan. Een introvert persoon zal nooit 100 procent bij je horen. Introverten lijken soms humeurig omdat ze volkomen introspectief en gevoelig zijn voor hun gevoelens. Je moet ze veel tijd geven om ze te verwerken. Vergeet niet dat een compromis een belofte is van een gezonde en langdurige relatie. Probeer te begrijpen dat je introverte man ook inspanningen doet om een relatie aan te gaan, zelfs als je dat niet merkt.

Bron: Women Online

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Zo maak je van iedere date een leuke date

Daten tijdens de intelligente lockdown was zo makkelijk nog niet, maar...

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Waarom iedereen geheimen moet hebben binnen een relatie

Ben jij in elke situatie eerlijk tegen je partner? Misschien kun...

Met deze super tips date en ontmoet jij singles in coronatijd

Zeker voor singles geen gemakkelijke tijd. Want hoe ontmoet je nu...

Kwart singles vertelt leugentje op datingapp

Een leugentje om bestwil kan geen kwaad toch? Think again! Voor...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie