Droomman Michiel Huisman

Daten met een droomman a la Michiel Huisman: 5 tips

Ook nog op zoek naar een droomman? Een date met een type a la Michiel Huisman uit de populaire serie Game of Thrones bijvoorbeeld. Volgens collega Emilia Clark – die de rol heeft van Daenery’s Targaryen’ is hij  ‘een man om van te dromen’. En zij kan het weten..

Een droom van een man

“Michiel is net zo heerlijk als hij getalenteerd is”, zegt Clarke in een interview met De Telegraaf. De 29-jarige actrice die in Game of Thrones de rol van Daenerys Targaryen speelt heeft een rol die bekend staat om de vaak nogal intieme scènes, waarin ze ook regelmatig naakt verschijnt. Ze zou graag meer scènes met Huisman willen opnemen. “Hemeltjelief, die man is een droom. Dus meer speeltijd met Michiel: ja graag!”

Daten met een droomman

Nu ziet het echte leven er voor Michiel ietwat anders uit dan in de serie. Michiel is al sinds jaar en dag stevig getrouwd met actrice Tara Elders en hebben samen een dochter. Dat terzijde. Want jij droomt vast ook weleens weg bij het zien van Michiel of een ander appetijtelijk exemplaar. Je date je suf en hoopt er het beste van. Maar hoe sla jij nou die droomman aan de haak? We gooien er een paar date-tips tegenaan die je gaan helpen om de man te vinden die bij jou past!

Date tip 1: Weet wat je zoekt

Maak voor jezelf goed duidelijk naar wat voor man je op zoek bent. En daarbij is heel belangrijk: waar jíj naar op zoek bent. Je omgeving kan veel invloed hebben op je partnerkeuze, maar jij bent diegene die straks met je droomman moet leven. Luister daarom altijd naar jezelf en weet wat je aantrekkelijk vindt en waar je op valt.

Date tip 2: Weet waar je naar toe moet

Denk ook eens na over wat je leuk zou vinden om samen met je droomman te doen. Ben je een groot muziekfan en zie jij jezelf wel regelmatig met je toekomstige partner naar concerten gaan? Ga er dan nu ook alvast naartoe. Misschien kom je daar je droomman wel tegen.

Date tip 3: Zorg altijd goed voor jezelf

Je weet nooit waar je je droomman tegen gaat komen. Dat kan gebeuren wanneer je uitgaat, tijdens die vergadering, wanneer je staat te tanken, maar ook in de supermarkt wanneer je net nog even snel je eten voor die avond inslaat. Zorg er dus voor dat je er altijd goed verzorgd uitziet zodat je altijd dié indruk maakt die je voor ogen hebt wanneer je spontaan iemand tegenkomt. Denk ook aan je houding en aan je lach. Dan val je wel op voor leuke mannen!

Date tip 4: Wees sociaal

Je droomman kom je alleen tegen wanneer je je onder de mensen bevindt. Sluit jezelf daarom zeker niet op, maar ga er lekker op uit. Ook wanneer je dat in je eentje moet doen. Veel vrouwen vinden dat hartstikke eng maar juist dan heb je alle tijd om aandacht te besteden aan leuke mannen. Je hebt tenslotte geen om aandacht vragende vrienden of vriendinnen om je heen met wie je rekening moet houden.

Date tip 5: Spreek hem aan!

En als je die leuke man ziet? Spreek hem gewoon aan! Ja, het kan gebeuren dat die man niet geïnteresseerd is. Sterker nog, dat zal vaker gebeuren dan dat hij ook meteen interesse in jou toont. Maar er hoeft er maar ééntje te zijn met wie je wel direct die klik voelt en hebt! En dan is je droomman ineens wel heel dichtbij…

Wil jij je voordat je op zoek gaat naar die droomman nog even verlekkeren aan onze eigen Michiel? Gewoon doen!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.