Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
daten met de ideale schoonzoon
13 november 2015

Daten met ‘de ideale schoonzoon’

Bijna iedereen droomt wel van een knappe vent die een goede baan heeft en ook nog eens heel aardig is. Het probleem is alleen dat deze ideale schoonzonen veel gewild en schaars zijn. Kleine kans dus dat jij er voorgoed een aan de haak slaat. Ontdek hier waarom het vaak niet lukt om zo’n perfecte vent lang bij je te houden.

De ideale schoonzoon is met zijn looks en zijn goede manieren een gewilde man in het datingcircuit. Natuurlijk wil jij jouw moeder ook eens verassen met de ideale schoonzoon. Toch kan het behoorlijk lastig zijn om hem echt voorgoed aan de haak te slaan.

Een meester in Ghosting

Wellicht herken je deze situatie: Jullie hebben een date gehad in een hip cafeetje, gezoend bij de fietsen en de weken daarna nog wat geappt en misschien nog een date of twee gehad. Toch is het nooit wat tussen jullie geworden, het contact was gewoon langzaam aan verdwenen. Dit fenomeen, waarbij iemand stukje bij beetje het contact laat verwateren, heet ghosting en ideale schoonzonen zijn hier heel goed in.

Een toevallige ontmoeting

Maar het verhaal is hier nog niet afgelopen! Want dan is het zomer en je ziet op Facebook dat hij naar hetzelfde festival gaat. Stiekem houd je dus al een oogje voor hem open terwijl je rondbanjert in je hippie-festivaloutfit. Dan zie je hem: ‘Hey! Jou heb ik lang niet gezien!’, zegt hij vrolijk. Vervolgens praten jullie een half uur over hoe het gaat. Hij vertelt over zijn goede baan, dat hij erover denkt een Master Business Administration te doen, dat hij écht zin heeft in het festivalseizoen en dat hij met zijn maten naar Bali gaat.

Altijd gewoon aardig

De ideale schoonzoon geeft je met deze aangename gesprekjes telkens het gevoel dat er een kans is voor jullie twee, maar er komt nooit wat van. Waarom gebeurt dit toch telkens weer? Jullie hadden het toch zo gezellig?

Je moet begrijpen dat de Unique Selling Point van de ideale schoonzoon zijn aardigheid is. Hij zal zijn goede reputatie natuurlijk niet verpesten door eerlijk te zeggen dat hij je niet goed genoeg voor hem vindt. Daarom kiest hij er ook voor om door middel van ghosting het contact te verbreken.

Als hij toch Mr. Right is

Toch blijven deze mannen niet voor altijd single. Soms komen ze iemand tegen die net iets specialer is dan de rest en deze ideale schoondochter mag zich gelukkig prijzen dat ze zo’n leuke, aardige, succesvolle vriend heeft (en hij heeft natuurlijk super veel geluk met jou!). Als je zo’n relatie hebt met een ideale schoonzoon, wil je natuurlijk dat jullie voor altijd bij elkaar blijven.

Match jullie persoonlijkheidsanalyses op www.smipe.nl om erachter te komen waar valkuilen kunnen voorkomen in jullie relatie, zodat jullie voor altijd Mr. & Mrs. Perfect blijven.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Dit is je ideale partner!

Herken jij de ideale partner als hij voor je staat? De...

Je ideale date volgens je sterrenbeeld

Daten is behalve leuk ook tijdrovend en op z'n tijd zenuwslopend....

10 voordelen van de “saaie man”

Het gebeurt best vaak: vrouwen die helemaal gaan voor de “spannende...

De nieuwste dating trend: ‘R-bombing’

De allernieuwste trend in het datinglandschap is 'R-bombing'. Hoewel het misschien...

7 x eigenschappen van jouw ideale man

Weet jij hoe jouw ideale partner eruit ziet en hoe je...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

SmartSingles.nl