onduidelijkheid met daten

Daten leer je niet op school

Als singles minder bescheiden zouden zijn, vinden ze makkelijker en sneller de liefde van hun leven, zo stelt datingexpert Denise Janmaat. De liefde van je leven vinden is voor veel singles lastig, zo weet zij uit ervaring. En dat voelen ze in december nog nadrukkelijker. De vraag waar je Kerst viert, wat je gaat doen met de feestdagen en met wie. Vragen die extra zout in de wond wrijven. Janmaat merkt juist in deze maand dat singles ervan balen dat ze er dit jaar niet in geslaagd zijn de liefde van hun leven te vinden. 

Bescheidenheid is oorzaak

“Singles doen onnodig lang over hun zoektocht. Als ze zouden weten hoe ze het daten effectief kunnen aanpakken, zouden ze sneller hun partner vinden.” De singles moeten volgens haar dan vooral hun bescheidenheid van zich afwerpen. Gevraagd naar het grootste struikelblok, vertelt Denise Janmaat dat de singles grote moeite hebben om te beschrijven waarom zij de leukste, interessantste single zijn. “Ze duiken liever weg dan dat ze de schijnwerper op zichzelf zetten, maar dat is wel nodig om in beeld te komen bij de partner van je dromen.”

En daar blijft het niet bij. De singles kunnen meestal ook niet vertellen naar wie ze op zoek zijn. “Om duidelijk te kunnen maken aan je vrienden, familie en op een datingsite wie het beste bij je past, moet je dat in geuren en kleuren kunnen vertellen. Vijfennegentig procent van de singles komt daar niet uit zonder hulp.” Denise Janmaat startte in 1998 de eerste datingsite van Nederland met het doel singles een helpende hand te bieden.

Daten leer je niet op school

Denise Janmaat licht toe dat het bijzonder is dat een van de belangrijkste dingen in je leven niet op school wordt onderwezen. “Het vinden van een partner vraagt om vaardigheden die je niet vanzelfsprekend hebt. Daarom is het van belang dat je je die snel eigen maakt. Het kan de zoektocht met vele maanden bekorten.”

In de laatste twee weken van het jaar biedt Denise Janmaat daarom aan singles een intensief coachingsprogramma aan, waarin zij zich alle fijne kneepjes eigen kunnen maken. Het schrijven van een aantrekkelijk profiel. Het selecteren van de juiste kandidaten. Het schrijven van een onweerstaanbaar contactverzoek. Het hebben van een succesvolle eerste date.

De eerste versie van haar Eindejaars Coachingsprogramma in de laatste twee weken van 2013 leverde goede resultaten op. Singles die grote stappen vooruit gingen zetten, die direct contacten gingen leggen, dates afspraken die gemaakt werden en beginnende relaties die ontstonden, allemaal als gevolg van het coachingsprogramma.

Denise gunt alle singles  het jaar met hoop en een positief gevoel te kunnen afsluiten.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.