plezier hebben

Daten is plezier hebben

Een heel belangrijk element in ons dagelijks leven is plezier hebben in wat je doet. Het is erg prettig een baan te hebben waar je met plezier voor opstaat. Zoals het ook prettig is een partner te hebben waar je met plezier naast wakker wordt. Ook de weg er naartoe moet plezierig zijn, net als daten plezier hebben is.

Daten is plezier hebben

Heb je nog geen leuke baan en heb je nog geen leuke partner, dan is er werk aan de winkel. Het is van het hoogste belang dat je plezier hebt en dat je omgeving zodanig is ingericht dat er geen dag voorbij gaat dat jij geen plezier hebt gehad.Dan moet je gaan daten. En weet je, daten is plezier hebben.

Plezier hebben vergroot je verleidingskracht

Na je studie tijd, zo rond je 20e geen plezier meer hebben in het leven? Denk jij dat plezier hebben hoort bij de periode dat je jong bent en dat dat stopt na het vinden van een baan, het verdienen van de huur, het krijgen van een schuld, het aflossen van schulden, ontslagen, het kopen van een huis, etc. Lijkt je leven voorbij met al deze beslommeringen. Ja met deze instelling gaat je libido snel met het afvoerputje ervandoor. Laat dit niet gebeuren. Plezier hebben en uitstralen kan je verleidingskracht enorm vergroten. Het kan je stijl zijn of niet. Maar het gaat om de intentie.

Basisprincipes voor plezier hebben

Lachen. Glimlach altijd als je iemand benadert. Dit toont aan dat je vriendelijk bent, en er bent om plezier te hebben. Tevens toont het je eigen kracht. Dit is een universele regel en geldt eigenlijk in alle situaties, voor alle mensen. Probeer de ander aan het lachen te brengen. Of probeer een leuk gesprek te hebben. Je zult zien dat het je een goed gevoel geeft. En dat is niet omdat je iets van hen wil! Heb de instelling dat iedereen in eerste instantie vriendelijk is en zich als zodanig gedraagt. Als iemand niet wil praten, zullen ze dat je laten weten. Neem hierbij niets persoonlijk. Breng de pret en het indien je terug. Geniet ervan! Plaag elkaar alsof je beide weer 8 jaar oud bent.

Plezier moet een gewoonte worden

Plezier moet een automatische gewoonte worden, net als tandenpoetsen (met uitzondering van het feit dat je het veel meer moet doen dan twee keer per dag!). Wanneer je deze principes in gedachte houdt, zal dit ervoor zorgen dat je de hele dag altijd een connectie hebt met andere gelijkgestemde mensen. Wordt verliefd op het sociale proces. Gewoon er even uit en genieten. Maak het je missie om een ​​goede tijd te hebben! De rest komt vanzelf. Ga er dus ook op uit om je plezier en de kans op een geslaagde date te vergroten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.