gratis activiteiten singles

Daten in lockdowntijd: ontdek Drankjedoen.nl

Zit je  als single met je handen in haar nu je tijdens corona en met de geldende lockdownregels niet gezellig kunt daten? Dan is deze tip wellicht interessant. Lockdowndaten is het nieuwe op slag verliefd worden. Rob Sterken (42) begon drankjedoen.nl, zodat singles toch tot elkaar kunnen komen.

Online videodating tijdens de lockdown met avondklok. Hoe dan, wat dan?

“Dit is het nieuwe blind daten, je voert een videochat van een minuut. Bevalt de ander, dan verleng je met drie minuten, bevalt de ander niet, dan ga je vanzelf door naar de volgende kandidaat. Nooit meer swipen, nooit meer profielen lezen, nooit meer ellenlang chatten.”

Valentijn is toch al geweest?

“Had je geen Valentijn, dan zijn wij er.”

Bent u zelf een ervaren online dater?

“Ja, in het verleden heb ik alle datingconcepten geprobeerd – on- en offline. Ik ben erachter gekomen dat berichten en foto’s niet veel zeggen: het gaat om iemand zien, om lichaamstaal. Ons concept vermindert de kans op mislukking. Overigens heb ik inmiddels de liefde van mijn leven gevonden.”

Drankjedoen is gratis?

“Ja, ik heb veel leden nodig om de deelnemers te kunnen koppelen, Mensen vullen filters in: leeftijd, opleiding, afstand tot elkaar en zonder veel aanmeldingen kun je dan niet koppelen. Hoe meer leden, des te meer filters; dan kun je ook kiezen voor wel of geen huisdier, wel of niet roken, enzovoorts. We gaan ook avondjes uit weggeven in wijnbars en restaurantjes en zo, maar dat is voor na de lockdown en de avondklok.”

Is drankjedoen altijd open?

“Nu alleen op zondagavond om half negen, dan kun je gezellig, al dan niet met een drankje erbij, naar ons online datingevent. Noem het een virtueel café. Hebben we straks meer leden, dan gaan we ook op zaterdag open, en met 100.000 leden kunnen we dat misschien wel elke avond doen.”

Bron: Parool

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.