gratis activiteiten singles

Daten in lockdowntijd: ontdek Drankjedoen.nl

Zit je  als single met je handen in haar nu je tijdens corona en met de geldende lockdownregels niet gezellig kunt daten? Dan is deze tip wellicht interessant. Lockdowndaten is het nieuwe op slag verliefd worden. Rob Sterken (42) begon drankjedoen.nl, zodat singles toch tot elkaar kunnen komen.

Online videodating tijdens de lockdown met avondklok. Hoe dan, wat dan?

“Dit is het nieuwe blind daten, je voert een videochat van een minuut. Bevalt de ander, dan verleng je met drie minuten, bevalt de ander niet, dan ga je vanzelf door naar de volgende kandidaat. Nooit meer swipen, nooit meer profielen lezen, nooit meer ellenlang chatten.”

Valentijn is toch al geweest?

“Had je geen Valentijn, dan zijn wij er.”

Bent u zelf een ervaren online dater?

“Ja, in het verleden heb ik alle datingconcepten geprobeerd – on- en offline. Ik ben erachter gekomen dat berichten en foto’s niet veel zeggen: het gaat om iemand zien, om lichaamstaal. Ons concept vermindert de kans op mislukking. Overigens heb ik inmiddels de liefde van mijn leven gevonden.”

Drankjedoen is gratis?

“Ja, ik heb veel leden nodig om de deelnemers te kunnen koppelen, Mensen vullen filters in: leeftijd, opleiding, afstand tot elkaar en zonder veel aanmeldingen kun je dan niet koppelen. Hoe meer leden, des te meer filters; dan kun je ook kiezen voor wel of geen huisdier, wel of niet roken, enzovoorts. We gaan ook avondjes uit weggeven in wijnbars en restaurantjes en zo, maar dat is voor na de lockdown en de avondklok.”

Is drankjedoen altijd open?

“Nu alleen op zondagavond om half negen, dan kun je gezellig, al dan niet met een drankje erbij, naar ons online datingevent. Noem het een virtueel café. Hebben we straks meer leden, dan gaan we ook op zaterdag open, en met 100.000 leden kunnen we dat misschien wel elke avond doen.”

Bron: Parool

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen