gratis activiteiten singles

Daten in lockdowntijd: ontdek Drankjedoen.nl

Zit je  als single met je handen in haar nu je tijdens corona en met de geldende lockdownregels niet gezellig kunt daten? Dan is deze tip wellicht interessant. Lockdowndaten is het nieuwe op slag verliefd worden. Rob Sterken (42) begon drankjedoen.nl, zodat singles toch tot elkaar kunnen komen.

Online videodating tijdens de lockdown met avondklok. Hoe dan, wat dan?

“Dit is het nieuwe blind daten, je voert een videochat van een minuut. Bevalt de ander, dan verleng je met drie minuten, bevalt de ander niet, dan ga je vanzelf door naar de volgende kandidaat. Nooit meer swipen, nooit meer profielen lezen, nooit meer ellenlang chatten.”

Valentijn is toch al geweest?

“Had je geen Valentijn, dan zijn wij er.”

Bent u zelf een ervaren online dater?

“Ja, in het verleden heb ik alle datingconcepten geprobeerd – on- en offline. Ik ben erachter gekomen dat berichten en foto’s niet veel zeggen: het gaat om iemand zien, om lichaamstaal. Ons concept vermindert de kans op mislukking. Overigens heb ik inmiddels de liefde van mijn leven gevonden.”

Drankjedoen is gratis?

“Ja, ik heb veel leden nodig om de deelnemers te kunnen koppelen, Mensen vullen filters in: leeftijd, opleiding, afstand tot elkaar en zonder veel aanmeldingen kun je dan niet koppelen. Hoe meer leden, des te meer filters; dan kun je ook kiezen voor wel of geen huisdier, wel of niet roken, enzovoorts. We gaan ook avondjes uit weggeven in wijnbars en restaurantjes en zo, maar dat is voor na de lockdown en de avondklok.”

Is drankjedoen altijd open?

“Nu alleen op zondagavond om half negen, dan kun je gezellig, al dan niet met een drankje erbij, naar ons online datingevent. Noem het een virtueel café. Hebben we straks meer leden, dan gaan we ook op zaterdag open, en met 100.000 leden kunnen we dat misschien wel elke avond doen.”

Bron: Parool

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Moniek ·
10 juni 2021

Genoeg van swipen en oppervlakkig daten. Liefdes app Magnolia matcht met wetenschappelijk algoritme.

By Moniek ·
8 juni 2021

Gouden tips voor een succesvolle speeddate: wie niet waagt, wie niet wint!

By support5 ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

By Moniek ·
27 mei 2021

Hoe herken je de gevaren van een crimineel tijdens het daten?

11 tips eerste date
By Moniek ·
24 mei 2021

11 zinvolle tips voor de eerste date