slowdaten trend

Daten in Escape Room: singles achter slot en grendel

Ben je die standaard-dates in een café of restaurant een beetje zat? Ga dan eens daten in een escape room. In Deventer kan het 5 en 22 juni! Samen met andere singles word je opgesloten in een escape room. Daten onder het ontsnappen door, dat is het idee. Cryptisch én romantisch!

Daten in een escape room wordt georganiseerd door Heel Holland Date. Hoe werkt het precies? Nou, vanaf 20.00 uur worden alle singles met elkaar opgesloten in de toffe escape rooms in de Escape Room Deventer. Heel fijn: na al het gepuzzel is er nog genoeg ruimte om na te praten en je crush beter te leren kennen onder het genot van een drankje.

Hoewatwaar

Meedoen en wellicht een potentiële lover ontmoeten tijdens deze breinbreker? Singles tussen de 25 en 35 jaar kunnen zichzelf aanmelden. Meld je aan via de website van Heel Holland Date. Je hebt er een klein beetje lef voor nodig en je moet er 29,50 euro voor neerleggen, maar dan heb je ook wat. Een spannend avondje uit mét kans op een hele goede afloop. Succes! ?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam