nieuwjaarswandeling singles

Daten in de winter

Wil jij deze donkere en sombere dagen niet alleen doorbrengen? Dan wordt het de hoogste tijd om te daten! Misschien heb je binnenkort al wel een date gepland of heb je plannen om iemand te vragen. Er zijn veel gezellige activiteiten te bedenken die je in de wintermaanden samen kunt doen en er zijn diverse aangename plaatsen waar je date plaats kan vinden. Tips kun je in dit artikel vinden!

Waar gaat de date plaatsvinden?

De eerste date kan bij iemand thuis plaatsvinden, maar je wil elkaar toch ook eerst beter leren kennen? Het is misschien leuk om samen naar het Amsterdam Light Festival te gaan! In Amsterdam zijn dan de straten en de grachten verlicht. Samen een romantische stadswandeling maken en genieten van elkaars nabijheid als het klikt. Vervolgens een nachtje in Amsterdam blijven slapen als jullie er aan toe zijn en je hebt een prachtige eerste date die je je zeker zult blijven herinneren!

Kerst en daten

De wintermaanden zijn niet alleen somber en koud, maar staat ook in het teken van de feestdagen en wat is er nou romantischer dan samen naar een echte kerstmarkt te gaan of lekkere warme chocolademelk met slagroom te drinken bij een grote kerstboom? Maar je kunt ook samen genieten van een dagje Efteling. In de winter ziet het er allemaal toch weer anders uit dan in de zomermaanden, want het park wordt omgetoverd tot de winter Efteling en dit wil je niet missen. Geniet samen bij een warm vuurtje buiten en je hebt het echt niet koud! Daarnaast heb je ook elkaar om je te verwarmen. Misschien houd je wel van schaatsen, ook dit is iets dat je in de wintermaanden goed kunt doen samen. Wie weet zelfs op echt natuurijs! Dat wordt alleen maar genieten als jij met je date een gezellig dagje uit organiseert.

Datingsites & daten maar…

Het wordt tijd om er eens op uit te trekken. In de wintermaanden alleen maar binnen zitten en je eenzaam en alleen voelen dat is voor niemand leuk! Ga er daarom op uit, ontmoet nieuwe mensen (check de kerst special of de singles agenda) en wie weet kom je de ware tegen. Het is toch fijner om de feestdagen samen door te brengen? Leer daarom nieuwe mensen kennen, spreek met elkaar af en ga lekker daten deze maanden. Er zal een nieuwe periode in je leven aanbreken, dus snuffel wat rond en kies een datingsite of app die bij jou past. Toon initiatief en het zal zeker goed beloond worden!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.