happy single

Daten in de dierentuin. Iets voor jou?

Het belooft een beestachtig romantische zomer te worden, als het aan kortingswebsite Uitmetkorting.nl ligt. De website biedt een bijzondere datingkans aan vrijgezelle dierenliefhebbers. Om te achterhalen welke dierentuin het meest romantisch is, stuurt de website vrijgezellen op date naar de bekendste dierentuinen van Nederland. “Daten in de Dierentuin” is gericht op singles van 18 jaar en ouder. 

Perfecte plek voor eerste date

Dierentuinen zijn een perfecte plek voor een eerste date. Slenterend tussen de  dieren leren de singles elkaar beter kennen. De aanwezige dieren zijn een leuk  gespreksonderwerp en zorgen ervoor dat de dates alles over elkaar te weten komen.

Stiltes ver te zoeken

Wat zegt meer over iemand dan zijn of haar lievelingsdier?! Ongemakkelijke stiltes  worden opgevuld door ingespannen naar de aapjes, olifanten of slangen te staren.  En klikt het echt heel goed? Dan zijn er in veel dierentuinen stille hoekjes te vinden voor een eerste zoen.

Meest romantische dierentuin van Nederland

De kortingswebsite wil meer inzicht geven in de beleving van de Nederlandse  dagattracties voor diverse doelgroepen. Daarom is de website nu op zoek naar  singles die de meest romantische dierentuin van Nederland willen aanwijzen.

Dierentuin goede combinatie

Recent onderzoek van het CBS wijst uit dat de meeste mensen elkaar leren kennen tijdens het uitgaan of bij recreatieve uitstapjes. Internetdaten is ook een groeiende markt. Daten in de dierentuin combineert het beste van beide!

Enthousiaste single geef je op!

Enthousiaste singles kunnen zich opgeven via de website. Zij sturen hun persoonlijke kenmerken in het is ook belangrijk dat ze laten weten waarom juist zij kunnen bepalen wat de meest romantische dierentuin is. Natuurlijk zijn ook de  eigenschappen die ze zoeken in een date én een leuke foto belangrijk.

Na aanmelding maken de singles kans op een gratis leuke dag en kans op een partner voor het leven.

Kijk hier voor de volledige oproep.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen