online dating

Daten in coronatijden? Dit doe je in elk geval liever niet

Het is geen makkelijke tijd voor vrijgezellen. Door de strenge gezondheidsmaatregelen is het allesbehalve makkelijk om een date te scoren. Uitgaan is uit den boze, iemand in de aula tegen het lijf lopen kan ook niet meer en zelfs als je iemand hebt gevonden, is het nog een heel gedoe om af te spreken.

Bubbel

Past deze persoon wel in mijn bubbel? Is hij of zij überhaupt de moeite waard om het risico te nemen om besmet te worden? En waar spreek je dezer dagen af? Het zijn vragen die de vrijgezellen onder ons zich de laatste tijd wellicht veelvuldig hebben gesteld en terecht. Om jou het leven iéts makkelijker te maken, kunnen we wel alvast een tipje meegeven.

Mondmasker, ja of nee?

Wie regelmatig tijd doorbrengt op datingapps, weet vast wel dat er dingen zijn die werken, en dingen die niet werken. Je bio en je foto’s zijn de enige twee criteria waarop mensen zich baseren om je al dan niet naar rechts te swipen, dus het is belangrijk om daar de nodige aandacht aan te besteden. Tien spiegelselfies? Slecht idee. Vijftig verschillende emoties in je tekstje? Nope, doe het niet. En nu, tijdens de coronapandemie, blijkt er nog een andere afknapper te bestaan: het al dan niet dragen van een mondmasker.

Matchen

Online daters laten al in hun bio weten hoe ze denken over mondmaskers en volgens datingapp Tinder neemt de kwestie ook een belangrijke plaats in binnen de gesprekken eens twee mensen gematcht hebben. Het lijkt misschien een detail, maar je mening over dat lapje stof is dezer dagen dus bepalend voor het succes van je date.

Bron: Metro

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam