intimiteit in relatie

Daten in coronatijd… kan dat? 3 Tips!

Via een gezellig feest bij vrienden iemand ontmoeten is er even niet meer bij. Gelukkig zijn er nog veel andere mogelijkheden om een leuke nieuwe partner tegen te komen. 

Tip 1) Ga online Nu de kansen om real-life een nieuw iemand te ontmoeten zeer beperkt zijn, raken de datingapps en datingsites weer overvol. Hier liggen nu extra mogelijkheden. Ga ervoor!

Tip 2) Ga eerst videobellen met je nieuwe date
Voorkom risico’s en bespaar veel tijd en moeite door eerst te gaan videobellen. Een Zoomgesprek van 20 tot 30 minuten geeft je al een goed idee of er een eerste klik is.

Tip 3: Bedenk een leuk alternatief voor de kroeg
Ondanks dat kroegen en restaurants zijn gesloten, zijn er nog veel leuke alternatieven. Ga samen een paddestoelenroute lopen. Bezoek dat museum waar je altijd al naar toe wilde. Ga naar de dierentuin, het pretpark of probeer samen een nieuwe sport.

Meer artikelen en tips ontdek je op Singlecoaching.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.